HAZİR NPC :) Kirmizi bakkal. epic amca. ve daha bir çok yerler açik (=
Yazar
Cinsiyet : Nerden : sence Mesaj Sayısı : 422 Başarı : 1940327 Rep Gücü : 299
Konu: HAZİR NPC :) Kirmizi bakkal. epic amca. ve daha bir çok yerler açik (= 16/4/2010, 15:33
Merhaba arkadaşlar Size db lerimi vericem isteyenelr alsin gerçekten çok güzel epic amca kirmizi market bütün ögretmenler. /m 20092 /m 20093 /m 20094 Ve daha bir çok npc ye tikladigimizda shop halinde kullanaiblioruz sadece yapmaniz gereken shop adli dosyayi navicata yapiştirmak olucak. sonrada mob_proto ya gelip 20091... 20092 ... 20093 ... 20094 9010 ve bütün ögretmenlerin kod numaralarini on_click vardir orasi 2 dir onu 1 yapmak Bu kadar sonra ise shop_item e girip ne koyucaginizi ayarliyabilirsiniz. ben genede bütün db leri koyim
Buyrun linkler
Buyrun bu SHOP: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buyrun mob_proto: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buyrun item_proto: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buyrun item_attr: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buyrun_shop_item: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arkadaşlar burda bizim işimize yaricak olan sadece shop dur ancak eger ben anlamadim diorsan hepsini birden yapin mob_proto shop shop_item hepsini playerin içine atin sizinki ile değişir ama fark i göreceksiniz..
bi teşekkür yeter bea arkadaşlar eliniz klavye yapışmıycak korkmayın mt2 de 1 dkda 1 sayfa yazı yazarsınız burda 1 kelime yazın yani teşekkürler
HAZİR NPC :) Kirmizi bakkal. epic amca. ve daha bir çok yerler açik (=