Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]

3 posters
YazarMesaj
GFBMMC
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
GFBMMC

Başarı : 572091
Rep Gücü : 80

Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] Empty
MesajKonu: Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]   Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] I_icon_minitime24/4/2010, 08:24

Arkadaşlar Hamachi Server kuracağım.Ayarları yaptım.Virtual PC den oyuna start verince " Input/output error" diye bi hata verio.Bu işten anlayan biri yardımcı olursa çok makbule geçer.Tespitlerime göre aynı dertten muzdarip olan bir kaç kardeşimiz daha var.Onlarda sonuca ulaşamamışlar.Bu konu altında Yardımcı olun lütfen,Şimdiden çok teşekkür ,saygı ve selam ederim.

İYİ OYUNLAR

GFBMMC

Hatanın Resmi:
[RESME Bİ KAÇ KERE TIKLAYIP BÜYÜTÜN HATAYI GÖREBİLİRSİNİZ!...]
Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] 365927 Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] Icon_cool

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
GFBMMC
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
GFBMMC

MesajKonu: Geri: Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]   Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] I_icon_minitime25/4/2010, 15:58

YOKMU BİLEN BİRİSİ YA LÜTFEN İLGİLENİN BEYLER + REP VERİCEM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR!....
Casper1299
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
Casper1299

Başarı : 610093
Rep Gücü : 85

MesajKonu: Geri: Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]   Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] I_icon_minitime25/4/2010, 17:16

arkadaş üzülme bu banda olmuştu bak sen bi server fis-lesi ilk önce tamen /C: ye kurman gerek /C: ye kurduktan sonra git pvp baştan aç yine aynı sorun çıkıyosa ya server filerste yada kurulmunda sorun var :S ama benim de out path çıkıyo 7 kere yani server on oluyo ama oyuuna grdğimim zaman seerver kapalı görnüyo ee inşllaha benim bu hatamda çözüm bulnur
Emrinhoo
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
Emrinhoo

Başarı : 195021
Rep Gücü : 20

MesajKonu: Geri: Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]   Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] I_icon_minitime25/4/2010, 21:29

++++
GFBMMC
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
GFBMMC

MesajKonu: Geri: Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]   Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] I_icon_minitime27/4/2010, 16:56

Bi deniyeyim Kardeşim saol tavsiyen için.+REP Nasil veriliyor sölersen onuda veririm
Casper1299
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
Casper1299

Başarı : 610093
Rep Gücü : 85

MesajKonu: Geri: Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]   Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım] I_icon_minitime28/4/2010, 15:15

rep i benim verdğim cvp bölümü varya ora işte bi tane yeşil çcnuk var yanıda + - var + ya bas rep versinn

Hamachi INPUT OUTPUT ERROR [Yardım]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-