Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem

2 posters
YazarMesaj
hokey1111
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
hokey1111

Başarı : 396041
Rep Gücü : 30

arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem Empty
MesajKonu: arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem   arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem I_icon_minitime26/4/2010, 15:54

Arkdaşlar ben pvp server kurucam bana yardım edin bana yardım edene beden bol bol rep vericem onun için cevap olarak msnnizi yazın buraya cok saolun şimdiden saolsaol
Casper1299
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
Casper1299

Başarı : 610093
Rep Gücü : 85

arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem Empty
MesajKonu: Geri: arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem   arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem I_icon_minitime28/4/2010, 15:19

al kardeş ben sana sw kuraken her türlü çekilde yardım ederim bide ayrıcca ek yardım diye video bide benim kulandğım vede tavsiye etiğim server fileside veririm sende rqahatça kurasın ben kurdum ama canım sılkıldı sw yi sildim

al msn nem: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

arkdaşlar ben pvp server kurmak istiyorum yardım edene benden bol bol rep vericem
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-