Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Leqo & KoJD Clan Bug İstediğiniz Clana Davet Edilmeden Gir..!!(videolu kanıt)1823

YazarMesaj
nader56ndeu
27.Seviye Üye
27.Seviye Üye
nader56ndeu

Başarı : 2928307
Rep Gücü : 2159

Leqo & KoJD Clan Bug İstediğiniz Clana Davet Edilmeden Gir..!!(videolu kanıt)1823 Empty
MesajKonu: Leqo & KoJD Clan Bug İstediğiniz Clana Davet Edilmeden Gir..!!(videolu kanıt)1823   Leqo & KoJD Clan Bug İstediğiniz Clana Davet Edilmeden Gir..!!(videolu kanıt)1823 I_icon_minitime30/4/2010, 15:43

Leqo & KoJD Clan Bug İstediğiniz Clana Davet Edilmeden Gir..!!(videolu kanıt)1823

Kendim denedim %100 calısıyor hiçbir sorun Yok...
Kullanımı Kingofknight gırıyoruz oradan clan rankinge gelip serverimizi seciyoruz ordan istedigimiz clane tıklıyoruz linkin sonunda yer alan rakamı kopyalayıp programdaki Yere Yapıştırın

Orc human clanlara girebiliyor.

Fixleneceginide sanmıyorum.Artık clan lideri olmanın bir önemi kalmadı..

Yakında kral olmada çıkar.Onun kodlarını bulamıyor ezikler.Hayatlarında hiç bir zaman kral olamadıkları için xD

İNDİR
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eğer hata verirse aşağıki dosyayı bu dosyayı windows/system32 içine atin
indir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
%100 sorunsuz calısmaktadır.

Leqo & KoJD Clan Bug İstediğiniz Clana Davet Edilmeden Gir..!!(videolu kanıt)1823 Thumb_177396401

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Stop ! Clan PubL!C Server [7/24' sXe][5-KSIILK CLAN GETIRENE ADMINLIK][TOP15 1.YE ADMINLIK]