Cinsiyet : Nerden : izmir Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 3307 Başarı : 65160121 Rep Gücü : 15423
Konu: Tüm Private Serverlar'ı Türkce Yapın 7/5/2010, 06:39
Merhaba Arkadaşlar : Birçok arkadaşımız oynadığı serverlerin türkce yamasını arıyor.. Şu an dan itibaren kendi yamanızı kendiniz yapabilirsiniz.
Hazırlık;
--Programlar-- - Esentinial NetTools - McSet ( Hamachi'lerde servera girmek için kullanılan set.Varsa indirmenize gerek yok.
Başlıyoruz ;
Esentinial NetTools ' u kuruyoruz. Şimdi bana kalırsa oyunu en baştan kurun.. McSet'i oyunu kurduğunuz yere çıkarın.. Esentinial NetTools ' u açıp aşağıya alıyoruz..
Daha sonra oyuna giriyoruz.Ben Angel' da oynuyorum o yüzden onunla göstericem. Oyuna açıyoruz.Kullanıcı adı şifreyi yazıyoruz.. Karakterimizi seçip tamamen oyuna giriyoruz.(Yoksa sorun çıkabilir.)
Daha sonra Essentinial NetTools' u açıp oyuna girdiimiz dosyayı buluyoruz.(Benimkisi aangel.bin)
Bulduktan sonra karşısında ip adresi ( bendeki 61.158.163.49) var gördüğümüz gibi o ip adresini bir yere kaydediyoruz.
Daha sonra oyunu ve Essentinial NetTools'u kapatabilirsiniz. Burdan sonrası kolay.Yeniden kurduğumuz oyunun klasörünü açıyoruz.İçine McSet' i atmıştık.Bu yüzden klasörümüzde Mc.txt olması gerekiyor.Onu Açıyoruz ve kaydettiğimiz ip adresini yazıp kaydediyoruz.
Burdan sonrası ise LauncherLogin'e tıklayarak çince yazılar olan butona tıklıyoruz.Oyun açılacaktır.Alesta Ch1 ' e giriyoruz. Veeeeeeeee:
Arkadaşlar böyle biraz zor gelebilir ama öğrendikten sonra çocuk oyuncağı..