bir gün çocuğun biri basını yanı gider ve baba bana 50$ verirmisin der.babası ne yapacaksın 50$ der.çocuk babacım bütün arkadaşlarım kiliseye yardım ediyo bende yardım edcem de babası peki oglumder ve çebinden 50$ çıkarıp verir çocuk kiliseye gider ve tam yardım kutusuna parayı atacakken rahibe gelir rahibe çocuğa o parı bana verir sen sana göğüsümü elletirim demiş çocuk hemen vermiş rahibe açmış çocuk ellemiş çocuk yarın dahası gene babasının yanına gitmiş baba bana 100$ verirmisin demiş babası sormuş ne yapacaksın yarvum kiliseye yardım yapıcam der babası çocuğa gene parayı verir çocuk kiliseye gider parayı tam yardım kutusuna atacak ken rahibe gelir ve çocuğa o parayı ban verirsen sana kalcalarımı okşatıtırım der çocuk veriri ve rahibenin kalcalarını okşar çocuk yarın dahası gene babasının yanına gider ve gene para ister babası çocu gene sorar çocuk kiliseye yardım der babası tekrardan verir 250$ ve çocuk kilisenen yolunu tutar bi tam parayı kutuya atacakken rahibe gelir ve çocuğa o parayı bana ver beni gotümden bi güzel sıkder çocuk parayı verir ve rahibeyi beceriri gotünden çocukgun bu olay çok hoşuna gider ve yarın dahası tekrardan babasının yanına gider baba bana 500$ verirmisin der babası ne yapacaksın oğlum kiliseye yardım yapacağım der babası çebinden çıkarıp 500$ verir çocuk kilisiye gider çocuğun babası şüpelenir ve kilisenin içini gören karşı binanın çatısına çıkar çocuk parayı tam kutuya ataçakken rahibe gelir ve çocuğa o parayı bana ver beni amdan gotten bi gülel sıkder çocuk dayanamaz verir ve rahibeyi amdan gotten bi güzel sıker rahiba dayanaz ve çocuğa al şu 50$ benim gösüslerimi elle alşu 100$benim kalcalarımı elle alşu 250$ beni gotten bi güzel sık alşu 500$ beni amdan gotten bi güzel sik çocuk rahibeyi becerirken larşı binadan bi ses gelir oğlum oğlum taşşaklarınıda içine atta belki kiliseyi alır...