Saray gibi bir evde yaşayan sexsi çok güzel bir kadın kocası işe gittikten sonra evine hergün erkek alıyormuş onlarla sevişip 50 dolar alıyormuş birgün evine tekrar adam almış kocasının arkadaşı bunları görünce bide kendi şansını denemek istemiş hatundan çok memnun kalmış hemen evden çıkar çıkmaz kadının kocasının iş yerine gitmiş adamın ofisine girmiş ofistede gizli kamera varmış konuşulanlar hep duyuluyor ve izleniyormuş paron çalışanının ne yaptığını merak edip onu izliyormuş kadının kocasının arkadaşı anlatmaya başlamış:
-senin karın hergün evine adam alıp onları sikiyor üstüne 50 dolar alıyor demiş kadının kocası:Peki sen bunu nerden biliyosun demiş
adam
-çünkü bende seviştim demiş kadının kocası:
-iide ben bunu zaten biliyorum karıma ben söyledim paralarıda bölüşüyoruz demiş gizli kameradan herşeyi gören patronu hemen adamın karısına koşmuş onunla sevişmiş 50 değil 70 dolar vermiş hergün karısıyla sevişiyormuş kadının kocasının arkadaşı senin yüzünden konuştuklarımız duyuldu demiş kocası:
- biliyorum zaten onu oraya ben koydum patron görsün diye hem daha çok para kazanıyoruz sen ben bu zenginliğe nasıl kavuştum zannediyosun