iamraps 34.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Geldik Bee xD Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 838 Başarı : 9321089 Rep Gücü : 976
| Konu: Ne Verirsiniz 11/5/2010, 12:03 | |
| Bodrum'da bir eczanenin kapısı açılmış içeri yakışıklı bir delikanlı girmiş. Çekingen bakışlarla ortalığı inceledikten sonra bankonun arkasındaki hanıma yaklaşarak sormuş. -"Afedersiniz, eczacı bey yok mu acaba?" - "Buyrun, eczacı benim" - "Ben gideyim" demiş delikanlı ve kapıya yönelmiş. Kadın gencin mahcubiyetini hissetmis ve israr etmiş. - "Beyefendi ben bir sağlık mensubuyum, her türlü sorununuzu bana anlatabilirsiniz, sıkılmayın lütfen" demiş. Bunun üzerine genç adam sıkılarak anlatmaya baslamış : -"Pazartesi günü kız arkadaşımla buraya tatile geldik. O gün akşama kadar 3 defa cinsel ilişki de bulunduk. Salı günü 5 defa yaptık bu işi" demiş kızararak ve devam etmiş, - "Bu gün çarsamba, öğlen oldu, 5 defa da bugün" - "Pekiyi?" demiş eczacı gözleri büyüyerek. Genç adam devam etmiş. -"Bu durumda bana ne verirsiniz?" Eczacı kadın saçlarını şöyle bir geriye atıp, genç adamın gözlerinin içine bakarak -"Yemen içmen benden, ayda 3000TL veririm." |
| |
|