Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 8 Başarı : 15007 Rep Gücü : 0
Konu: BrosMT2 Super PvP içeri!!! 11/5/2010, 15:34
Şindi Size Ölebi Pvp Vercemki player sayısı 4.000 altına düsmüyo. Lag %0,01 Gm test yapıyor arda ozaman görmüstüm. Npclerde 30 lwl silahlar 48 lwl zırhlar ver diğer itemler ep ile alınan şeyler npclerde mevcut
Üyelikler hafta bir 1 günlüğüne acılıyor cunku millet aldımı 5 10 tane uyelik alıo
2.sever acıldı ama uzun süreli bakımda 1.serverde oynayabilirsiniz. 1.serverdede suncu değişikliği oldugu için sorunlar yasanıyor 1 haftaya düzelir 11mayısdan 1 hafta sora hersey duzzenine orturur. Ortam gercekten iyi ilk basladınızdan seyis surdan asker at alıyonuz heemen yanındada mini shopdan pelerin. gdionz ckeionz hayvnaları şak şuk kesionz Kırmızı olmanızı önrerrim en cok kırmızı var baska bayrak olrssanız dalıolar kızıl ormanda oynatmıolar
Biliom suan delirdiniz sadede gel dionuz tam geliom sadede
Ana sayfa Sitesi : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Göremediyseniz aradaki boslukları silerek : h t t p : / /b r os m t 2 . c o m /
Packi İndirmek İçin: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Göremediyseniz aradaki boslukları silere: h t t p :/ / s e r v e r 1 . b r o s m t 2 .c o m /d o w n l o a d s . p h p
üyelik: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Göremediyseniz: h t t p:/ / s e rv e r 1. b r o s m t 2. c o m /c r e a t e _ a c c o u n t . p h p
zaten siteye girince 1.serveri tıklayın Chaos Orda üyleik download facebook grubu felan var. Forumuda var.
Bende oynuyorum 90 lwl savascım var +9 yarı-insanla +9celik var Adım: IK4PEZI
Bide Ninjam var +9 celik ve Ruhsuz var adı: ReVoLiTioN Acıksam Pm atarsınız konusuruz Hade İYİ EĞLENCELER !!!
Alıntı felan dil kendi tuslarımla yazdım tek tek Suncuda ben dilim oyuncuyum.
En son bykz0808 tarafından 12/5/2010, 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ruzqar78 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Uzaydan Mesaj Sayısı : 40 Başarı : 194990 Rep Gücü : -14
Konu: Geri: BrosMT2 Super PvP içeri!!! 11/5/2010, 16:32
www .metin 2pvp.net Boşlukları Birleştirin Herkezi Beklerim Mod Co Admin Süper Mod Alimi Vardir
www .metin 2pvp.net
Boşlukları Birleştirin
Herkezi Beklerim Mod Co Admin Süper Mod Alimi Vardir
www .metin 2pvp.net
Boşlukları Birleştirin
Herkezi Beklerim Mod Co Admin Süper Mod Alimi Vardir
bykz0808 1.Seviye Üye
Konu: Geri: BrosMT2 Super PvP içeri!!! 11/5/2010, 16:37
Geliriz kardeş
bykz0808 1.Seviye Üye