Cinsiyet : Nerden : almanya Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 80 Başarı : 397652 Rep Gücü : 2651
Konu: Log Hatası Alanlar İçerii Girin PlsS :) 15/5/2010, 11:24
Evet Arkadaşlar Metin2 LoG Hatasını Cözümü Burada PvP Yi İnDİRİRiz OynAmAk İÇİN can atarız ama bakarız ki Log Dİe Bİr hata veriyor İçimiz Kan Ağlar Bunun Cözümü CoK basit tamamen Konu Bana Aittir Kuşkunuz Olmasın...
1.Aşama:İndirdiğimiz PvP Dosyasının İçerisinde Pack Adlı Klosor Olması GEREK Eğer Bu yoqsa Benim Vericeğim Dosyayı İndiriceksiniz... 2.Aşama:Yada Bir PvP iNDİRDİNİZ içerisinde pack adli bir klasör var bu klasörü c program files metin2_turkey in içerisindeki pack adlı klosore yapıştırın ...
3.Aşama:Benim Verceğim Klasörü İndiriniz daha Makbule Geçer Sora Olmadı Demeyin yani İşTE Verceğim Dosyaya sağ tıklayıp farklı kaydet Diyiniz Yoqsa İnmezz Haberiniz Olsun
Not:Verdiğim Klasörün İçerisindekini Pack Dosyasına atın Yoqsa Calışmaz... [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Verdiğim Linke Sağ Tıklayıp Farklı Kaydet Diiyn YOqsa İnmeZzZ... +Rep Vermeyene Şimdiden Haram Zıkkım Olsun Emege Saygı Plss... Alıntı Yapanlar Belirtsinler ...
HADİ ARTIK OYUNAAAA....
Mahocan 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : almanya Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 80 Başarı : 397652 Rep Gücü : 2651