Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!

+24
sakafon
shadafurkan123
mcmaskot
barocantr45
rapcie
41salak41
arapr
borinho
rockstar
lost011
bakyaw
yakamasi105
scs66scs
lan
biran
fleast05
ferman75
rajon16
yoko13
eufs0000
amroth12
LeaveMeALoNe
kafkascan52
hamdi96
28 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

Başarı : 574807
Rep Gücü : 804

sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! Empty
MesajKonu: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:48

Bunu bana +rep verin die yapmıorum gercekten bu site gsl ama siz değerlendiremiorsunuz ben bu swde oynuorum arada aksilikler oluor ama
adminler düzeltior gercekten gsl
özellikler:
kasmak kolay
satıcıda mor pot taşlar ruh taşı vb şeyler war
silahcıda muho su perisi 65 yayları war 65 kılıcları çift eller hepsi +9
65 lvllik kılıcları 360 kdan alıp 554 kdan satın bug işteXD
zırhcıda 61 zırhları war kalkanlar 41 kafalıkları pelerin efsun vb coğu 0 yang
+ basarken item para istemior %100 gecior

arkadaslar gönlünüzden koparsa +rep gercekten acılıor sw ii..

anasayfa:www.m2hile.com/pvp
dowload linki:http://hotfile.com/dl/39627045/d71e02b/M2HilePvP.rar.html

En son hamdi96 tarafından 17/5/2010, 19:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! Empty
MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:50

arkadaslar sw girior +rep bana bişi kazandırmaz neden istiorlar bilmiorum galiba ii bişi bi yorum yapın tşk diin yeterli
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:53

20 kişi bakmış bikere cevap yazmamıs emeğe saygı lütfen beyler.
kafkascan52
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kafkascan52

Başarı : 125002
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:56

lag warmı hiç?
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:58

yok mrk etme ztn fazla kişi yok
LeaveMeALoNe
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
LeaveMeALoNe

Başarı : 855074
Rep Gücü : 70

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:59

Kardeşm Gzl sw İnş. Kapanmas Smile
kafkascan52
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kafkascan52

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 17:59

NASIL KURCAM?
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:03

indirdiğin zaman winrarın içindeki dosyaları gercek metin2nin içine yapıştır tümüne evet de windows 7 veya wistaysa ne cıktığını bilmiorum.
kafkascan52
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kafkascan52

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:05

OYUN TÜRKÇEMİ?
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:10

tamamen deil ama yarısı
kafkascan52
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kafkascan52

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:12

tmm itemler filan türkçeyse sorun yok
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:20

onlar türkce
amroth12
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
amroth12

Başarı : 694994
Rep Gücü : -6

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:24

bu sw yi sonra düşünebilirim teşekkürler ++rep istemediğin içinde +++reep hakettin.
eufs0000
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
eufs0000

Başarı : 95000

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:44

elnsağlık
hamdi96
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
hamdi96

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:45

tşşkküerler
yoko13
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
yoko13

Başarı : 489008

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:53

güsell Very Happy
rajon16
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
rajon16

Başarı : 100005

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:55

asdasd
ferman75
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
ferman75

Başarı : 583995
Rep Gücü : -6

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 18:57

işallah hiç kapanmas
fleast05
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
fleast05

Başarı : 20000

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 19:11

Herşeye rağmen SaoL Kardeş +Rep sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! 920801
biran
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
biran

Başarı : 56000

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 19:16

güzel server ama kapalı :S:S
lan
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
lan

Başarı : 154000

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 20:58

almıyım ama +rep
scs66scs
14.Seviye Üye
14.Seviye Üye
scs66scs

Başarı : 1224143
Rep Gücü : 130

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 21:07

saol kardeşşş
yakamasi105
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
yakamasi105

Başarı : 1278761
Rep Gücü : 1756

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 21:30

saol kardeş + rep
bakyaw
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
bakyaw

Başarı : 715366
Rep Gücü : 366

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 21:33

++rep bakmadım ama verim sonuçta paylaşmıssın
bakyaw
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
bakyaw

Başarı : 715366
Rep Gücü : 366

MesajKonu: Geri: sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!   sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun! I_icon_minitime16/5/2010, 21:35

dedin gibiyse az zor tam istedim pvp Very Happy

sağlam bi pvp server bunu burda yayınlamam bana bişi kazandırmıyor yeterki sizin istedikleriniz olsun!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» ya bana oto p acma npc si olan bi pwp server verin no hamachi olsun ltf