Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir

5 posters
YazarMesaj
gameci42
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
gameci42

Başarı : 325118
Rep Gücü : 110

PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir Empty
MesajKonu: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime17/5/2010, 15:35

arkadaslar PashaMt2 oynuorm cok zevkli ama ya bakın ozelliklerden bahsetmicem artik durun az bisi soliim azap kin zehir 75 lik bütün karakter silahları iste baron ilahi ay günes ejderha katleden felan sadece swde oto p npc si yok oda 1 2 güne kalmaz gelcek Linkler:www.pashamt2.tr.gg arkadaslar girin bakın begenirseniz + rep ini zi eksik etmeyin yapacagınız bi üste + isaretine tıklamak yaa haa bu sw yi ben sizin iyiliqiniz icin paylastım ama lütfen alntıdır malıntır yazmayın kendi ellerimde 2 saat urastım bi + rep versen nolcak
1Not:Sw de oto p npc si yoktur ama 2 güne kalmaz gelir
2Not:Sw de epic sura vadidedir sol alt kısımda
3Not:Sw de en zevfkli kılıclar mevcuttur
4Not:Arkadaslar bi + rep verin nolur o kadar emek verdim bakın pashamt2 girin kaydınızı olun bunu bebeqe paylassan yapar ya uyelik acılmıo bilmem hata verio diosunuz biraz mantıklı olun arkadaslar üyelikde acılıo bazenleri sunucuya baglanırken hata verio ama ben hızlı yazınca girioPashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir 975528 PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir Lol PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir 253454 5Not:arkadaslar + rep vermeniz icin sol ustte +
-

sole bi isaret vardır onu + tıklarsanız sevinirim birde mavi bayrak olursanız MadeOfPoisoN pm atın yardımcı oluyum size faydam dokunduysa nr mutlu bana PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir 470731 PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir 740608 gorusuruz daha sık konu paylasmam dileqi ile sizi uqurluyorum!PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir 531422 hadi allaha emanet olun
amroth12
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
amroth12

Başarı : 694994
Rep Gücü : -6

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime17/5/2010, 15:36

kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm
gameci42
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
gameci42

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime17/5/2010, 15:37

Arkadaslar Belkide linki goremeyenleriniz vardır die ben birkez daha yazmak istedim.!

Anasayfa:www.pashamt2.tr.gg girin orda uyelik dosyalar var ordan indirin sunucuda hata verebilir belki ama kapalı diip silmeyin kesinlikle bakın buna cok sey yaparım tekrar deneyin hadi
gameci42
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
gameci42

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime17/5/2010, 15:39

amroth12 üyeden alıntı
kardeşim bbenden sana ++rep bende oynuyorum pasha mt2 nick:ßyOsturuq ama karakter seçiyorum oyun kapanıyor yardımcı olursan sevnrm

Kardesim pek anlayamadım ama sık sık dene girisi karakter secerken felan ıd sifreni hatasız hızlı yaz gir girmesse az bekle tekrar gir
gameci42
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
gameci42

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime17/5/2010, 15:40

Hani +rep beyler Sad beni cok kırdınız cok uzdunuz
yusuf509
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
yusuf509

Başarı : 80000
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime6/6/2010, 10:07

PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir Icon_queen ROMA MT2 PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir Icon_queen İNDİRİN GOOGLEDEN YAZ ROMA MT2 EN ÜSTEKİNDEN İNDİR PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir Icon_arrow
eboybeak123456
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
eboybeak123456

Nerden : Her 51 plakali aracı gordugunde gozlerın doluyorsa elınde doner bıcagıile kendını gladyator sanıyorsan sokaktakı kavgalara olumune gider gibi gulerek gıdyorsan altındakı serçeyle ferrarıye kafa tutuyorsan ya sen Niğdelisin yada kanında var
Başarı : 109991
Rep Gücü : -10

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime1/8/2010, 06:15

sana rep mep yok siteyi vermemiş
lugano96
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
lugano96

Başarı : 90000
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir   PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir I_icon_minitime1/8/2010, 06:30

-rep verdim kusura bakma ama virüslü kardeşim temiz şeyler koy şuraya

PashaMt2 qir iceri bi bak kraliyetli ilahi baron hersey var qir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-