Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum

2 posters
YazarMesaj
saQsa
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
saQsa

Başarı : 421023
Rep Gücü : 18

Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum Empty
MesajKonu: Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum   Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum I_icon_minitime21/5/2010, 14:55

Bazı Mt2 Pvp server indirdiğimde sadece mc veriyor.pack vermiyor ve oyuna başka pvp serverla giriyor yani anlatmak istediğim mcli dosya indirdiğimde oyuna giremiyorum ve pack vermiyor.Araştırmada yapmak istemiyorum siz daha bilgilisinizdir diye buraya açtım yardım edenlere şimdiden

Teşekkürler...Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum 920801
Lejyoner
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Lejyoner

Başarı : 310167
Rep Gücü : 166

MesajKonu: Geri: Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum   Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum I_icon_minitime22/5/2010, 06:35

İlla Pack olmasına Gerek Yok Her TürLü GiReR Ama 7-8 Defa Denemen Gerekir Hep [Sunucuya Bağlanamadın] Der SürekLi Dene GireR

Yardımcı Olduysam Bi Tsk Yeter...
saQsa
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
saQsa

Başarı : 421023
Rep Gücü : 18

MesajKonu: Geri: Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum   Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum I_icon_minitime23/5/2010, 06:47

Teşekkürler Kardeşim!...

Mc ile bilmek istediğim bir şey warda yapana thkns Kolay ama Bilmiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-