Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

kısa komik yazılar

YazarMesaj
justenca
43.Seviye Üye
43.Seviye Üye
justenca

Başarı : 5874294
Rep Gücü : 4353

kısa komik yazılar Empty
MesajKonu: kısa komik yazılar   kısa komik yazılar I_icon_minitime21/5/2010, 18:16

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep gec anlıyorsun.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çocuk yap aklını oynat.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Evlilik hıyardır. Acak evlenince anlarsın.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En iyi patron ZAM yapandır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayat bir don gibidir, kısa ve pislenmiş.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Atom silahlarına evet de, komik çocukların olsun
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aşkım, aşkımıza NOKTA koyma, sana istedigim kadar VİRGÜL vereyim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aşk salakların yüzdügü bir havuzdur ama beni ittiler.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Size DOYUM olmaz. Ben bir ÇORBA içeyim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Allah yürü ya kulum dedi. Bende arabamı sattım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Karım öyle hamarat ki, çok iyi kafa ütüler.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Allah kadını yarattı,erkek Allah yarattı demedi.Aşk, elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bütün kızlar çiçek olsun, arı olmazsam adiyim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Zamlar memurun stres topudur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Love: aşk, Lavuk: aşık
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KUMARI bırakacağıma BAHSE girerim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bizi çekemediler, halat koptu cınım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Koş Ali koş. Baban karneni gördü.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bebeğe araba çarpmış fakat ölmemiş, neden? Çünki bebeğin bezi BARİYERLİymiş.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ey dağları taşları yaratan rabbim. Herşeye bir güzellik ayrı bir tat, insanlara akıl, mantık,zeka dağıtırken bu yazıyı okuyan öküzü niye unuttun.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aşk bir sudur. İç iç kudur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SaçMALANMAZ taranır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yangın dolabını açma yoksa YANG kızar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu erikSON, başka erik yok.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Egemenlik kaytsiz şartsız ve %21.8 milletindir!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birgün adam gidiyormus, çukura düsmüs ölmüş. Çünkü adam körmüs.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alkol yavaş yavaş öldürür. cevap: Kimin acelesi var?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İçmek problemlerini çözmese de, sana bir sürü yeni ve ilginç problem yaratir. Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' Flaş...Flaş... Flaş... Fatih Terim GS'da. Cep telefonunu kapat! Monitörümde depreme sebeb oluyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hirsizlar, hortumcular! Nereden Buldun Yasasi ertendi, Yasasin!.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aşk bir muz kabuğudur. Bastını AYAĞIN değil HAYATIN kayar..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Türküm, Doğruyum, Çalışkanım.Ben bu krizlere alışkınım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir hortumcu Türkiye'ye bedeldir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Artık her çocuk ZAMane çocuğu.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Zamlaya zamlaya kriz olur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Türkiş şeytan üçgeni; Kriz, Develüasyon ve Zam.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir Derviş, bir yokmuş. Bize yine masal anlatılıyor galiba.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.

kısa komik yazılar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-