Yazar | Mesaj |
---|
ates6767 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : HinDisTan :)) Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 106 Başarı : 345005 Rep Gücü : -2
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:38 | |
| benimde girmiyor oyun inş açılır sabah 5 den beri girmiyo vala saat oldu akşam 5 | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Geldik Nereye Gidioruz Mesaj Sayısı : 101 Başarı : 493000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:40 | |
| | |
|
| |
yakupcan 9.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Muğla Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 210 Başarı : 940043 Rep Gücü : 20
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:41 | |
| | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Geldik Nereye Gidioruz Mesaj Sayısı : 101 Başarı : 493000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:42 | |
| osmanlimt2 de Lv atlamak ço kkolaymış | |
|
| |
cesurkral45 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : beni boşver sen Mesaj Sayısı : 133 Başarı : 389002 Rep Gücü : 1
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:57 | |
| arkadaslar bi sw kurak pvp servercilerdie bn tanıom sw kuranı kurarız gmlik 35 tl yaparız 3 ay zaten 40 tl 2 35 tllik gmlik alırsak baya uzatırız süreyi | |
|
| |
pvpserversitesibuyur 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : www.pisliq.org pvp server sitesine gelin Mesaj Sayısı : 14 Başarı : 70000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:58 | |
| Metin2 Private Serverlar sadece tıkla Metin2 Server Kurulumu sadece tıkla <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) | |
|
| |
yakupcan 9.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Muğla Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 210 Başarı : 940043 Rep Gücü : 20
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:58 | |
| ewt ama ıtem yapmak çok zor para lazım çok | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 13:59 | |
| kardeş parayla kurma ben kurmayı biliyorum ama lagdan oynıyamiorum ve üyelik alnmıyo | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:00 | |
| mrmintMT2 die server kurdum tek bnm pc den girilio üyelik yok ve lagdan kasılamiorum (: | |
|
| |
pvpserversitesibuyur 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : www.pisliq.org pvp server sitesine gelin Mesaj Sayısı : 14 Başarı : 70000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:01 | |
| buyrun aşağı bakın Metin2 Private Serverlar sadece tıkla Metin2 Server Kurulumu sadece tıkla <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) <<< (Yeni) Pvp Kurmak İsteyenlere << Bakabilirsiniz (YENİ) | |
|
| |
Smivenn 24.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 577 Başarı : 2924969 Rep Gücü : -30
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:01 | |
| | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:02 | |
| o zmn oyunun 30dk içinde açılması Lsmmmmmm...... | |
|
| |
yakupcan 9.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:06 | |
| oke aferiin hepsi alıntı | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:06 | |
| ßeyler site açıldı 1saat içinde beLki açıLır | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 14:07 | |
| ne aLıntı | |
|
| |
yakupcan 9.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 22/5/2010, 15:29 | |
| oyun suan gne mi girdi bkıma :S | |
|
| |
Br.Bones 32.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ist/Avrupa Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 787 Başarı : 3195503 Rep Gücü : 428
| |
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 23/5/2010, 15:02 | |
| | |
|
| |
BUROCKBABA 3.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : BURSANKARA Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 60 Başarı : 292000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 23/5/2010, 15:06 | |
| | |
|
| |
mrmint 5.Seviye Üye
| Konu: Geri: apranix mt2 23/5/2010, 15:11 | |
| | |
|
| |
BUROCKBABA 3.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : BURSANKARA Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 60 Başarı : 292000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 23/5/2010, 15:12 | |
| Nasıl bir andı? Bize kısaca düşüncelerini anlatır mısın? xDDD | |
|
| |
akdmr0303 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : afyon Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 11/6/2010, 08:06 | |
| | |
|
| |
süperstar45 15.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : tekirdağ Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 354 Başarı : 1224057 Rep Gücü : 40
| Konu: Geri: apranix mt2 13/6/2010, 09:31 | |
| TL'DEN SESLENİŞ!! Değerli okuyanlar, Oyunumuz 1 ayı geçik yayındaydı.Bu süre içerisinde çok fazla üyemiz oldu.36 bin gibi bir sayıdan bahsediyoruz. BUG NEDEN OLUYOR? Kapasitemiz zaten düşüktü.Oyunumuza yeni pack geldi felan derken,herkes yeniden 1 level karakter açtı,çok fazla karakter oldu.Bir yandanda oyun içerisinde sıkıntılar vardı.Bu sıkıntılar(laglar fln diyelim) bug'a dönüştü.Herkes bugta kaldı.Bugta kalan yeni çar açtı.Oda bugta kaldı ve yine çar açtı derken;oyun bugtan oynanmaz bir hal aldı. LAG YOKTU Gerçek metin2'de olan lag'dan bile daha az lag vardı oyunumuzda.Tek sorun bug'tu. NEDEN BU KADAR ÇOK OYUNCU VAR? Oyunumuz farklı bir oyun.Ve her zaman farkı yakalamak isteyen bir oyun.Zaten oyunumuzun 3 günde 5 bin,1 ayda 36 bin oyuncusunun olmasının nedenide bu.Bir aile ortamı vardı burada.Ben şahsen bazen oyuncularla (hiçbir gm'in yapmadığı kadar) çok sohbet ediyordum,onlarla şakalaşıyordum.Bu ne biçim GM diyenler oldu,çocuk herhalde bu diyenler oldu.Ancak benim isteğim zaten devamlı sorunla karşı karşıya olan oyunumuzda sizi biraz mutlu etmekti,aramızda sınıf farkı olmadığını göstermekti.Ve sizi bu oyuna bağlayabilmekti.Çünkü siz olmadan bu oyunda olmaz!GM'lerimiz devamlı oyuncularla ilgilenmek için uğraştı.Biz sizi çok seviyorduk.Sizde bizi tabii HİÇBİRİNİZ UNUTULMAYACAKSINIZ Bu oyunda herkesle teker teker ilgilenmeye çalıştım,isimleriniz aklımda kaldı ve unutulmayacaksınız,benim değerli oyuncularım olarak aklımda olacaksınız. SİZ EĞLENİRKEN GM'LER TER DÖKÜYORDU! Hiç bir şey göründüğü gibi değil.İnanın takımımız çok çalıştı.Bir takım hiç ister mi?Oyuncu mutsuz olsun.Hiç ister mi?İstemez.PM'lere bakamadık.Çünkü bütün ekran doluyor.Hepsini okuyup cevaplamak,ardından tekrar okumak felan tüm günümüzü orada geçiremezdik.Ama inanın çok uğraştık. BUGTA KALANLAR BİZİ AFFETSİN! Bana pm'lerde msn'de yalvaranlar oldu,bugta kalan çarlarının kurtarılması için herkes benim konuştu.Ancak elimizden bir şey gelmiyordu.Yemin ederim bir şey yapamiyorduk. BENİM TL ÇARIM BİLE BUGTA KALDI,KURTARAMADIM! Ben kendi çarımı TL bile kurtaramadım bugtan.Akşam bugta kaldı,sabahta çıkaramadım.Reset attım olmadı.Ve bugta kaldı.Başkada denemedim. BANA İLK KONUŞMADA KANKA DİYENLER OLDU Oyuncularla aramızda çok büyük bir bağ vardı.Ben onları seviyor,onlarda beni seviyordu.Sanki GM değil onlardan biriydim.Hep sohbet yerinden muhabbetlerimiz olmuştu. Benimle ilk konuşmalarında bazı oyuncular kanka,dostum,hacı,müdür gibi kelimeler kullananlar oldu ve ben bunlara asla kızmadım. HATRIMI SORDULAR,BAZILARI CEVAP ALAMADILAR Bazıları nasılsınız diye sordu yarısına olabildiğince cevap vermeye çalıştım ancak diğerlerine cevap veremedim bari buradan söyleyim: ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM,SİZ NASILSINIZ? HİÇ KAZANCIMIZ OLMADI! PARA HEP CEBİMİZDEN ÇIKTI. Yine yemin ediyorum,hiç kazancımız olmadı.GM'lerle giderleri ortak paylaştık.Yani hep para cepten çıktı.Ve sizin için çıktı.Ben editliği getirip milyar kazanabilirdim.Ama yapmadım,yine sizi düşündüm,oyunun dengesi bozulmasın dedim. ÇOK KÜFÜR YEDİK! İnanılmaz derecede küfür yedik.Gelen geçen küfür etti.Haklılardır tabii ben yine kızmıyorum ve oyunda sohbet yerinde küfür edenleride gördüm ama bir şey demedim.Biliyordum ki onlarda haklı. YOLUNUZ AÇIK OLSUN,ÖZÜR DİLERİZ! Son 1 Ay tam SBS sınavları zamanına geldi.Çok çocuğu derslerinden alıkoymuş olabiliriz.Hepsinden özür dileriz.Ama geri dönüş yok bundan sonra çalışmaya devam ederlerse asıl o zaman mutlu olurum. HAKKINIZI HELAL EDİN! Ben size iyi hizmet edemediysem hakkınızı helal edin,bende hakkımı helal ediyorum. OYUN BİR DAHA AÇILABİLİR Mİ?Ben açmayı düşünmüyorum.Ama açılabilir,açılmayada bilir.Siz bizi 2 günde bir siteye girerek takip edin. [TL]CASPER Takım Lideriniz. dedi açılmayabilir oyun. | |
|
| |
anadolu24 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nerdeyim Ben xD Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 130 Başarı : 507998 Rep Gücü : 984
| Konu: Geri: apranix mt2 29/6/2010, 09:14 | |
| ben de kapandı di duydum ama sadece duydum kesin bir bilgiye sahip deilim | |
|
| |
yokdeveartik00 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : sdfds Mesaj Sayısı : 23 Başarı : 23000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: apranix mt2 16/8/2010, 19:34 | |
| | |
|
| |
| apranix mt2 | |
|