Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp

2 posters
YazarMesaj
tugoapo
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
tugoapo

Başarı : 99999
Rep Gücü : 0

Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp Empty
MesajKonu: Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp   Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp I_icon_minitime27/5/2010, 07:51

Arkadaslar Ben Yeni Vps Server Kurucam Cok Zevk Alcanız 0 Lagsız Bir pvp 7/24 Gmler İgilencek 30 lwl At Evanterinize 1 Den 42 Lwl e Kadar Bütün İtemleriniz Evanterinize Gelicek Her Cumartesi Event Yapılcak Droplar

%1000 Exp

%500 Yang

%750 Droplar

90 Lw Kadar Kolay Kasılma Ondan Sonra Droplar Düşürülcektir Yeni Npcler Gelicek (Olay Yardımcısı Kırmızı Kız Epic) +4 Taslar Satılcak Epicde +5 R %75 Basma Oranı %50 Basma İnciler Satılmakta 3 er Tane Yerine 1 Er Tane İsticek 80 Lwl Silah Dönüştürürken Karsı Atak Stratejisi Satılcaktır Kat Golem zindanı 2. Kat Vb Yerlerde Bugta Kalma Olmıcak Kısacası Oyuna Baya GÜzel olcak

Oyun Bakım Günü Ve Saatleri : Cuma: 00:30 01:00 Akadar Bakım Var

Not: Para Bugu Yoktur... Katılmak İsteyenleri Bekleriz Arkadaslar
relox67600
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye

Başarı : 719001

Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp Empty
MesajKonu: Geri: Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp   Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp I_icon_minitime27/5/2010, 07:58

VPS YE KURACAKSAN EKLE

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tugoapo
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
tugoapo

Başarı : 99999

MesajKonu: Geri: Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp   Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp I_icon_minitime27/5/2010, 08:06

evet vps kurucam kardes ekliyorum

Vps Server Kurucam Arkadaslar Dosyaları Olan Varmi 0 Lagsız Zevk Alcanız Bir Pvp
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arkadaslar Bana Sw Kurcak Olan Varmi Dosyalar Hazir .;)
» Arkadaslar Bana Sw Kurcak Olan Varmi Dosyalar Hazir .;)
» GMLIK VE EDITLIK VERICEM ! Arkadaslar Bana Sw Kurcak Olan Varmi Dosyalar Hazir .