Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?

2 posters
YazarMesaj
kutbay12
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
kutbay12

Başarı : 600118
Rep Gücü : 110

Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? Empty
MesajKonu: Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?   Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? I_icon_minitime28/5/2010, 17:16

Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED
OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln
nerdne bulcam ?
AxarayLee
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
AxarayLee

Başarı : 1550410
Rep Gücü : 400

Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?   Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? I_icon_minitime28/5/2010, 19:40

knq saten oraya geldişmi oyun onlinedir yani sw açıktır dio port mapı aç oyna
http://m2pvpserverler.forum.st
kutbay12
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
kutbay12

MesajKonu: Geri: Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?   Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? I_icon_minitime29/5/2010, 06:41

portmapı da acıyorum da oyuna nasıl gırcem kardes bı bılgı versen ?
AxarayLee
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
AxarayLee

Başarı : 1550410
Rep Gücü : 400

MesajKonu: Geri: Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?   Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? I_icon_minitime29/5/2010, 15:53

knq hamachi agına gel AxarayLee sifresi 123v gerekli bilgi oradan eriyim
http://m2pvpserverler.forum.st
kutbay12
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
kutbay12

MesajKonu: Geri: Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?   Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ? I_icon_minitime30/5/2010, 14:34

Ekleidm kardes Very Happy

Arkadaslar yeri deil ama bilgisi olanlar lutfne yardım (OPERATİON TİMED OUT) KALDIM BURDA YARIDM Very Happy serveri kurarken burda kaldım burda sonra pack leri fln nerdne bulcam ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARKADASLAR YERI DEIL AMA GIR ICERII..
» ARKADASLAR YERI DEIL AMA GIR ICERII..!
» ARKADASLAR YERI DEIL AMA LTFN:(((