$dbusername = 'root'; <<<<DATABASE USERNAME Resimlerde Size Not Almanizi Söylediğim Yerlere Bakınız..Kendikinizi root ile degiştirin
$dbpassword = 'parola '; <<<Resimlerde Database Parolasını Not Edin Demiştim..Onu Parola yazan yerle degiştirin
$dbname = 'forum'; <<<<Database Name Ayne sekilde Notlarinizin Arasında war..Onu Forum ile degiştirin...
Dosyadan Farklı Kaydete Girin..
Dosyayı confing.php olarak Kaydedin.....
Son Olarak Bu Dosyayi Ftp sunucunuzdaki
forums/includes dosyasina atın...
Simdi Geldik Vbulletin Kurmaya...
Buraya Kadar Anlatığim Herseyi Yaptıysaniz..
10 Dk Sonra Sizinde Bir Formunuz Olacaktir
İnstall İşlemine Baslamak İçin İnternet Explorer'e
Ftp Adresimizin Basına
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Getirioruz
Sonuna İse /forums/install/install.php Getiriyoruz..
Örnek:
Ve Asağıdaki Resimlerdekileri Aynen Yapıoruz...
| Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 725x399 ölçülerinde ve 53KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz. |
Adım Adım İnstall.php Silme İşlemi
Ftp Serverimıza Bağlanıoruz...
Forums'a Giriyoruz
| Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 724x317 ölçülerinde ve 5KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz. |
Burdan İnstall Klasorüne Giriyoruz
| Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 910x397 ölçülerinde ve 60KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz. |
Gördüğünüz Gibi İnstall.php Burda..
Bunu SağTus Sil mantığı ile siliyoruz..
Daha Sonra Bu Ekrani Kapatin..
| Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 906x379 ölçülerinde ve 62KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz. |
Asağıdaki Resimdeki Sayfayi Simge Durumuna Küçültün Demiştim..
Simdi Ordan ''Here'' Ye Basin....
| Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 725x399 ölçülerinde ve 53KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz. |
Karsınızda Bir Sayfa Olcak Burda Sizden Şifre İstior...
Buraya Asağidaki Resimde Yazmıs olduklarinizi Girin
| Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 803x504 ölçülerinde ve 67KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz. |
Ve Suan Formunuzuz Admin Panelindesiniz..
Yeni Formunuz Hayırlı Olsun
Bu Anlatim Yaparken Hazirlamıs Oluduğum Forumun adresini asağıdaki resimden
görebilirsiniz Görebilirsiniz...
İsyankar arkadaşımıza teşekkürler