Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor....

3 posters
YazarMesaj
zafer5561
12.Seviye Üye
12.Seviye Üye
zafer5561

Başarı : 673056
Rep Gücü : 50

arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor.... Empty
MesajKonu: arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor....   arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor.... I_icon_minitime7/6/2010, 17:06

yardım edersenız sevınırım...
nefret65
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
nefret65

Başarı : 24001
Rep Gücü : 0

arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor.... Empty
MesajKonu: Geri: arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor....   arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor.... I_icon_minitime8/6/2010, 09:58

bendede aynısı oluyor bi yardım edin arkiler arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor.... Icon_sad
kysosman38
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
kysosman38

Başarı : 237004
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor....   arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor.... I_icon_minitime3/10/2010, 16:31

aynen agalar aynı sorunu bnde yaşıyorum bi yardım edin allahınızı seviyorsanız
.S:S:S:S:S:S:S:S:S

arkadaslar pvp serverlarda karakterden sonra dolma ekranı gelıyor sonra doldugu an oyun kapanıor....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-