ArkadasLar Bana Hamachisiz Pvp Kurana Gm Tl Sgm Ne İsterse Weririm aLLah Rızası İçin Kurun Ne Olur.
2 posters
Yazar
Cinsiyet : Nerden : Nereye :) Mesaj Sayısı : 35 Başarı : 175000 Rep Gücü : 0
Konu: ArkadasLar Bana Hamachisiz Pvp Kurana Gm Tl Sgm Ne İsterse Weririm aLLah Rızası İçin Kurun Ne Olur. 8/6/2010, 22:13
ArkadasLar Size Werebilecek Hiç Birşeyim Yok K.Bakmyın Mt2Tr Bi Çarım Wardı Daha 30 Lwl De Banlandı Hyta Hiç Şansım Yokk Size Sadece ALLAH Rızası İçin Bana Bir Hamachisiz Pvp Kurmanızı İstiyorum Yha Bu İşden Anlıosunuz Çok Kolay Diosunuz Madem Neden Yapmıosunuzki Sizdde İllaki Biri Öğretmişdir Siz Annezin Karnındamı Öğrediniz Snki Ne Olur Yardımcı Olun Yha Msn Adresim : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İsteyen Mesaj Olarak Mail Adresini Bıraksın Bn Eklerim... Dedigim Gibi Size Werebilecek Hiç Birşeyim Yook Ama Gm Lik Sgm Lik ga Lık Hepsini Weririm Saten İstedim Öle Buyuk Şyde Deil..Elimde Olan Dosyalar..
Virtual Pc Emre-28 Dosyaarı Portmab Navicat Bide Sabit İp Alamıorm Ama Burada REsimli Anlatım War İşi Çözdüm Alırım.. KolayMış... Şimdiden İlgilenen herkese Çook Saol Okuyuota İlgilenmienlere Okudukları İçin Teşekkür Ederim.....
goktar 2.Seviye Üye
Konu: Geri: ArkadasLar Bana Hamachisiz Pvp Kurana Gm Tl Sgm Ne İsterse Weririm aLLah Rızası İçin Kurun Ne Olur. 9/6/2010, 11:47
Kuran Yokmu Yaaaaaaaaaaaaaaaaa :(:
brkblt159951 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Adana Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
Konu: Geri: ArkadasLar Bana Hamachisiz Pvp Kurana Gm Tl Sgm Ne İsterse Weririm aLLah Rızası İçin Kurun Ne Olur. 9/6/2010, 15:24
bana dosyaları ver kurim msn= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
goktar 2.Seviye Üye
Konu: Geri: ArkadasLar Bana Hamachisiz Pvp Kurana Gm Tl Sgm Ne İsterse Weririm aLLah Rızası İçin Kurun Ne Olur. 9/6/2010, 21:01
ekLedim
ArkadasLar Bana Hamachisiz Pvp Kurana Gm Tl Sgm Ne İsterse Weririm aLLah Rızası İçin Kurun Ne Olur.