Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll

+2
kraliniz
PadişaH
6 posters
YazarMesaj
PadişaH
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
PadişaH

Başarı : 35000
Rep Gücü : 0

Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll Empty
MesajKonu: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime9/6/2010, 17:06

Arkadaslar başlık vs. hakkında kusura bakmayın.Pvp ve hamachi hakkında neredeyse hiç bi bilgim yok fakat elimden geldiginde becerdim.Şu pvp olanlardan birini indirdim.Metin klasorune atıım ve sura resmine tıkladın asagıdaki gibi bir hata çıktı.Bilgili arkadaslar acil yardım edebilirmi acaba?

Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll Adszlx
kraliniz
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
kraliniz

Başarı : 1049999
Rep Gücü : 10

MesajKonu: Geri: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime9/6/2010, 17:10

packten locale_addr sil sonra set guil mark gibi bir hata wercek ondada metin hile bölümünden bulabileceyin bir 15 skill hack war onu indir
murumix34
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
murumix34

Başarı : 228017
Rep Gücü : 11

MesajKonu: Geri: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime9/6/2010, 17:47

aga setguildmarkpath dosyasını yükle %100 olur yemin ederim + repimi isterim Very Happy
PadişaH
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
PadişaH

Başarı : 35000

MesajKonu: Geri: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime9/6/2010, 18:12

kraliniz demiş ki:
packten locale_addr sil sonra set guil mark gibi bir hata wercek ondada metin hile bölümünden bulabileceyin bir 15 skill hack war onu indir

murumix34 demiş ki:
aga setguildmarkpath dosyasını yükle %100 olur yemin ederim + repimi isterim Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll Icon_biggrin

2sinide denedim.Olmuyor yaa olmuyor.Baska bir yol varsa soyleyin lutfen.Bu indirdigim dosyaları felan nereye atcaz?? Neden açılmıyor bende?? Bi yardım edin lütfen ya... Sad
manyak939
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
manyak939

Başarı : 381002

MesajKonu: Geri: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime11/6/2010, 09:46

bak başka bi svnin packını metin2nin dosyasının içine at olur ve öylede yapamassan msnye ekle ama kesin ekle kardesnolur bişe sorcam msn adesim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BeLe$C!
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
BeLe$C!

Başarı : 145003

MesajKonu: Geri: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime13/6/2010, 09:03

errorlogu sıl duzelir
Vraptor
27.Seviye Üye
27.Seviye Üye
Vraptor

Başarı : 2323104
Rep Gücü : -10

MesajKonu: Geri: Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll   Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll I_icon_minitime15/6/2010, 13:16

PadişaH demiş ki:
kraliniz demiş ki:

murumix34 demiş ki:
aga setguildmarkpath dosyasını yükle %100 olur yemin ederim + repimi isterim Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll Icon_biggrin

2sinide denedim.Olmuyor yaa olmuyor.Baska bir yol varsa soyleyin lutfen.Bu indirdigim dosyaları felan nereye atcaz?? Neden açılmıyor bende?? Bi yardım edin lütfen ya... Sad

Arkadaşım sorunu çözemediysen sorunu bilen biriyle msnden fln iletişime gec Team Viewer proramıyla bilen kişi halletsin soruunu Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll Icon_cheers

Pvp-Hamachi Acill yardım.Resimli yardım.Acilll
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-