Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22

+5
KaSVaPaSa
dogahava
kader
menes2005
The Punisher
9 posters
YazarMesaj
The Punisher
45.Seviye Üye
45.Seviye Üye
The Punisher

Başarı : 13869225
Rep Gücü : 1000

Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 Empty
MesajKonu: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime11/6/2010, 20:25

Ders1:Str:Stryi 6 yi Savaşçıda 6 dan 10 a yaparız bilmiyourm ama sizlerce ben öyle yapıyorum ve ama ninjada dex 6, str 3, oyüzden Dexi 10a Getirin Sonra

2Dex 1 Vit Gidin Dexi 70de Bırakabilrsnız Ama Ben İLLA Savuşturma kralı ve Vs Yapmak İsitiyorum Fazlasıyla Doya Doya Derseniz 90 Yapaıpdexi viti60 70e Getirin Zaten 35 lvlde Felan Dex Ful olup Olur bu Böyle sOnra viti Fulleyip Str ye Başlayabilrsnz

Ders2:Skil Master Ve Dagılımları:İlk Ateşli Ok Mutlaka Master

Not:Ama Belki Zehirli Okda Olabilr Vs Ler İçin Oda İyi Bir Skildir Hem Zehirlenip Canı Gidiyo Hemde Adam Sersemliyo Daha İiy Hem

2.ci Master: Zehirli Ok
3.cü Master:Tekrarlanan Atış
4.ncü Master:Ok Yagmuru
5.ci Master:Hafif Adım

Ders3:İtemler

+5 Gby Alırsanız İyi Olur +5 Ve Üzeri SAVAŞÇIDAN Koruyan Taş +2 +3 +4 Takın Bide Öldürücü Darbe Taşı Koyun +2 +3 olsun

Zırhınız Mutlaka +6 Olsun Her Zırhınız +6 Olsun Korunma Taşı+2+3+4 Basılı Olabilr Ve Savunma Taşı +3 +4 +2

Ve Küpeniz +4 +5 +6 Olsun Mutlaka Ama +6 Yı Herzamanki Gibi Öneririm ve Kolyeniz+3+4+5+6+7+8+9 Olsun Mutlaka

Kalkan Mutlaka +6 Ve Üzeri Olsunki Savunmaya Ext.Eklensin Ninjanın Birde Ciiddi İtemi Kalkandır

Gümüş Bilezik Kullanın Yani Kesin Gümüş Bilezik +6 +5 Olsun Yoksa Biraz Zor Olur

Dolunay Alcaksanız Ortalama Hasarı Büyük Olsun Sura Dolunayı Almayın

NOT:Sura Dolunayı Beceri Hasarı Büyük Olur...

Dolunay En Fazla +7 +6 Üzeri Olsun Beceri Hasari10dan Aşşağı Olmasın

Not:Yukarıdaki Öğüt Hem Okcu Ve Kılıç Kullanmak İsteyen İçindir...

Ders4:Ws Atışları

İlk Olarak Hemen Uzaklaşarak Çok Uzakta Değil Ama Zehirli Oku Atıp Adam Sersemleşiyor

Not:Eğer Oku Çok Uzaktan Atarsan Okun Hasarı Düşüyo 500 Vuran Yakından Bi Ninja Misal ... Adam Satıcıdayken sense Bakrada Jhinnoonun Bakrasında Satıcıyla Yaşlı Kadının Arasından 100 200 vurur belki 60 a bile düşebilr ama Neyse Konuya Dönelim...

Zehirli Oku Atıp Adam Sersemleşince Hemen Ateşli Ok Ve Ardından Tekrarlanan Atış Ve Ok Yağmuru Yapın Bununla Dolan Skillerle Devam Edin

Ders5:Bk Ve Master Grand Master Perfect

Ateşli Ok Bk Toplamaya Çalışın Erken Llvlerde Misal 10 15 17 18 19 20 6 7 8 lvllerde Ulaşın Ve Alın Ama Önce Bıçakcı Olun Ve 30 Lvle Kadar Bıçakcı Olun 31 Lvl Olmadan Hemen Okcu OLUN Ve Soda Kasılın

Ateşli Oku Grand Yapabilrseniz Ne Mutlu Bana Ve Size Böyle Devam Edin Hem Ninja Bkleri Uucz ama İlk Önce Bıçakcı Olun 30a Kadar

Ve BiTTİ Şimdi Bu TeknikLeRi UyGuLaYaRaK Asil Ve Gerçek Ninja Olmaya Bakın İyi Oyunlar

Saygılarımla revence22
http://www.pvpserverler.org
menes2005
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
menes2005

Başarı : 1270019
Rep Gücü : 0

Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 Empty
MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime14/6/2010, 11:04

Saol
The Punisher
45.Seviye Üye
45.Seviye Üye
The Punisher

Başarı : 13869225
Rep Gücü : 1000

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime7/7/2010, 11:52

YORUM iCİN SaoL
http://www.pvpserverler.org
kader
10.Seviye Üye
10.Seviye Üye
kader

Başarı : 810085
Rep Gücü : 10

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime23/7/2010, 15:45

Saol
dogahava
10.Seviye Üye
10.Seviye Üye
dogahava

Başarı : 663067
Rep Gücü : 34

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime4/8/2010, 16:22

revence22 imzana koptum yaf yazsmalar spr.
KaSVaPaSa
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
KaSVaPaSa

Başarı : 137020
Rep Gücü : 20

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime10/8/2010, 21:31

Saol güzel paylasım
sltngazi123
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
sltngazi123

Başarı : 267997
Rep Gücü : -10

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime23/8/2010, 08:32

SaoL GüzeL PayLaşım Emege Saygı
http://araba_tutkunlar.azbuz.com
buzzy97
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
buzzy97

Başarı : 84003

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime23/8/2010, 18:26

Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621 ARKADASLAR SAKIN DEDİNİ YAPMAYIN SİZE COK İSTERSENİZ KLAVUZ VERİRİM ADAM HP İLE DEXE DALMIS GİDİİİİİOOOOOOO HOPPPPPPPPPP SP DE ÖNEMLİ İSTEYENE BİLGİ VEREBİLİRİM HIC GUZEL PAYLASIM DEİL COK YANLIS BİR KLAVUZ VE İLK OLRK ZEHİRLİ OK MASTER OLMASI COK YANLIS BİR PAYLASIM -REP HARAM OLSUN EN İYİ KLAVUZU BEN YAPARIM VE KISACASI :

Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621 Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621 Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621 Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621 Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621 Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 377621
syscor16
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
syscor16

Başarı : 70000

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime30/9/2010, 11:34

bi sey anlamadım Very Happy
BlackDraqon
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
BlackDraqon

Nerden : WaLLa Pek 1 Bilgim Yok Neptün Olabilir Jüpiterde Olabilir xD
Başarı : 71050
Rep Gücü : 50

MesajKonu: Geri: Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22   Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22 I_icon_minitime21/11/2010, 03:26

Kardeş Ellerine Saglikda

Anlatim Şekli Kötü utangaç

Asıl Ninja Nasıl Olur ?? Karakter Gelişimi //Geniş Anlatım//Ders ile>>>by revence22
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-