Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin

+11
cruel541
gurdal13
ataberk001
qwerasdf123
adsle
camper06
EjderKadehi
kasap38
mavekear31
jangom12
sam32
15 posters
YazarMesaj
sam32
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
sam32

Başarı : 305010
Rep Gücü : 10

ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin Empty
MesajKonu: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 15:42

arkadaşlar sizce ninja vea-ya sura.savaşşçını efsun özllikleri ne yapmalıyım söleyene çok teşşekkür melake melake melake melake melake
jangom12
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
jangom12

Başarı : 51000
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 16:27

Savaşcıya Cift El Hp Yarı İnsan Bıcak Savunması vb.
mavekear31
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
mavekear31

Başarı : 50000

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 16:39

suraya çift el kılıç bıcak savunma zeka yapsan yeter
kasap38
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kasap38

Başarı : 111000

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 16:46

SAVASŞI BEDENSEL GÜÇ GETİR +12 FELAN ZİHİNSELE YAŞAM ENERJİSİ SURAYA ZEKA ŞAMANADA
EjderKadehi
21.Seviye Üye
21.Seviye Üye
EjderKadehi

Başarı : 1918069

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 16:50

Ninja:Ninja Ya Kritik Ve Yari insan DizmeLisin Kardesim Neden Cunku Ninjalar Dusmanlarina Arkasina sinsice Yakaşip Suikast atikklari Zaman Ne vuraci belli oLmuyor HeLe Kritk se fuL car ozmn Rahat Sura-Savasçi-Şaman-Ninja aLirsin ama Yok Ben Savunma Dizicem Dersem Ben orasini bilmem Kardes Ama iLk Basta Dedim qibi Ninjaya Kritk Ve Yari insan Diz Sonra Gor ninjaYi

Yardimci oLa bildiysem ne MutLu Bana

SayqıLar..=)
sam32
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
sam32

Başarı : 305010

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 18:36

saol arkadaşlar +rep olsaydı hepinize vercektim Very Happy
camper06
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
camper06

Başarı : 258004

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 18:40

Ninjaya Kritik ve Yarı insan dizmelisin 2side %30 %50 den asagı olmamalıdır.Ninjada amac tek atmaktır.. Eğer vps serverda oynuyorsan ve 75 lvl üstüysen şeytan kanadı çakram bulup öyle bir efsun yapmalısın ki hem çakramın becerisi %10 un üstünde olmalı hemde ya %10 kritik yada +10 yarı insan falan vermelidir.Onun dışında fazladan hp veya ceviklik gelirse yararına olur
adsle
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
adsle

Başarı : 287000

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime15/6/2010, 18:42

arkadasim savasciya kılıc savunmasi yari insan dizmelisin cunku atak karsisinda az vururlar yari insan sayesinde sen daha cok vurursun suraya zeka ve yari insan lazim cunku sp surada hemen biter bu yuzden suraya lazm ninjaya ise guc ve yari insan lazim cunku sinsica suikasd vururlar samanada zeka lazim onlardada sp az ondan yardim eddisem ne mutlu bana
qwerasdf123
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
qwerasdf123

Başarı : 55000

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 09:50

Siz oyunumu bilmiyorsunuz bakma kardeş sen bunlara ninjaya yari insan kritik değil yarı insan delici yapılır delici düz vuruşu attırır sadece düz vuruşla rahat sura kesebilirsin yarı insan skillerin gücünü arttırır ama en çok zehirli bulut artar çünkü bıçak savunması buluta işlemez ben only metin2 de ninjayım kraliyetli adama bulutla 25k vurdum üstelik oyunda efsunlar normal geliyor +10 2k hp gibi
ataberk001
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
ataberk001

Başarı : 921007

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 11:13

saol
gurdal13
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
gurdal13

Başarı : 260002

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 11:19

ninjaya olabildiğince kritik ve delici vuruş koymanı tavsiye ederim statülerde ilk hp ve sonrakini dolldur en son spyi doldurmaya başka ben öle tavsiye edrm ben öle yapıyorum 82 lwl 90 lwl lik adam bni yatıramıyor hemde savunma 90da hp 90da saldırıya veriyorum çok güzel yani bnm dediklerimi uygula...

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

saygılar
http://www.nebakıyon.com
cruel541
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
cruel541

Başarı : 109006

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 12:24

ninjaya sadece bıçak savunması bide çift el yap yeter
KinqZeus
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
KinqZeus

Başarı : 633033

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 12:27

Konuyu Ben Acmadim Ama Yararlandim Very Happy Saolun
crazy33
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
crazy33

Başarı : 91000

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 12:49

suraya zeka getir +12 skillerin güçlenir
onlinecra1
15.Seviye Üye
15.Seviye Üye
onlinecra1

Başarı : 1119002
Rep Gücü : -10

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 12:49

surayla ninjaya bolbol yarı insna hp yap sadece ninjaya bolbol kritik yap istersne surayada yap o nemli deil bn pvplserb öel yapıom kimse yenemio surayı özellikle:D
ahmetd006
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
ahmetd006

Başarı : 1152055

MesajKonu: Geri: ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin   ninja   veya savaşşçı suradan anlayan girsin I_icon_minitime17/6/2010, 12:52

ninjaya fll critik diz mesela cennetin gozu kolye kupe bilezik fln hp bas +9 yap hepsini o kritik yytr
msela +9 ruhsuz mu giycen +9 simsek al % 15 yarı insan gettir efsunla git bunuda +9 ruhsuza cevir al sana %30 yarı kaskada %10 Fln tmm super bi ninja charın olr ayrıcada seytani cakram giyersende duz vurusun yukslirD:
http://www.pvpserverler.org

ninja veya savaşşçı suradan anlayan girsin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Suradan Anlayan iceri
» Hamachi Serverden Anlayan Girsin Lutfennnnnnn
» Suradan AnLayan iceri Lutfen
» EPIC SURADAN ANLAYAN ICERI LUTFEN YARDIM EDIN LUTFEN