Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw

+17
Anzoni
asibayram
evrenuyguc3
tuna535
erolcan
hohehe
gugugu12
KralsuikasT
fatalflex
PvP-KraLı-BurDa
scream887
antep123
enginaga
mal2626
zeastrone
kurt5225
demir09
21 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
asibayram
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
asibayram

Başarı : 225003
Rep Gücü : 0

çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime17/6/2010, 18:10

Konunun ilk mesajı :

çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 470731 arkadaşlar öncelikleçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 291532 iz diyorum. çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 501190 çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 253454
Şimdi gelelim sw mize coz mt2 denen bir oyun aslanda güzel +9 çelik 120k +9 muho 360k ucuzçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 531422 ve ondan başka daha çok şeyler item ler daha var.
VE EN ÖNEMLİSİ 31 LV BAŞLANGIÇLI VE 5M PARA VERİOR BEN ÖYE BAŞLADIM.çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 52115 evettt 3 tane bölüm vardır:1. infinitiy 2. degaus 3. deşifredir çok kalabalık deildir çak azda deildir drop yang exp vb 1000 dir yani olsun bu kadar dimiçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 660781 .

Cozmt2=silah satıcısı
25 LvL 'e kadar bütün silahlar var ve Muharebe kılıcı +9 da bulunuyor +5
taşlar +5 hıztaşı 40 k diğerleri 200m dir dikkat.
Cozmt2=zırh satıcısı
savascı ninja sura şaman çelikleri
şahin kalkan +0
efsun nesnesi
arttırma kagıdı
vb.şeyler Bulunur..!!
ve kutsama ile basınız demirci patlatır para ister item istemez örnek +1 sirius için 120k vb.+0 siriusları pazarlardan bulabilrsiniz 1.5m 2m ffalan
az lag sorunu vardırçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 52115 pelerin atcanlandırma bitkisi vardır onu alıp seyise götürüp at canlandır diyin asker at kitabı al diyinçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 153135 at 30 lvl dir hile vardır çağırmak için oyuna girin çıkın /ski 131 yazın 10 kere öle yapın işte...
sıra linklerdeçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 374877
KAYITçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Icon_farao http://cozmt2.com/reg.php?site=register
İNDİRMEçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Icon_queen http://cozmt2.com/download.php?site=download
VE BUZ ZİNDANI ÇALIŞIYORçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 312767

İYİ GÜNLER HEPİNİZE + REP VERMEZSENİZDE TEŞEKKÜR EDİN YETER:::
ŞEHSEN KENDİM YAPTIM ALINTI DEĞİLDİR SADECE ZIRHCI VE SATICI BÖLÜMLERİ ALINTIDIR GERİ KALANLARINI BEN YAPTIMçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 975528
UNUTUODUM MAVİ BAYRAKTAYIM ADIMçelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Icon_arrow çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Icon_arrow çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Icon_arrow THEUNDERCAN

YazarMesaj
evrenuyguc3
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
evrenuyguc3

Başarı : 75005

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime18/6/2010, 14:45

Emeğine Saglık !!!
asibayram
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
asibayram

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 08:42

şimdi oyuna girmeye bilir bu aralar bakımda sitede oyunda olabilir ama üye olalanlar nasıl üye oluo oynıyanlar nasıl oynuyo merak ettim acaba çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 Icon_question
Anzoni
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
Anzoni

Başarı : 285989
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 09:10

Ben oynuom 82 lwl im ama girmiyor sw ye ana fazla güzel değil
c4k4llars35
23.Seviye Üye
23.Seviye Üye
c4k4llars35

Başarı : 916995
Rep Gücü : -19

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 09:20

yooo charlar silinmio
asibayram
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
asibayram

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 16:38

arkadaşlar ben oyunu bıraktım siz oynayın isterseniz
delidelixx
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
delidelixx

Başarı : 1343043

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 16:45

deniyorum bakalım nasıl
delidelixx
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
delidelixx

Başarı : 1343043

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 16:47

kardes helal olsun allah ne muradın varsa versın allahım sana cok sukur sonund acık bı serverrrrrrr
xALGOS
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
xALGOS

Başarı : 151298
Rep Gücü : 290

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 16:48

server boq qbi satıcıda 1 +9 muho satlıor hani hortlak hani ejder bıcagı hani elektro ??? cok eksiqi var oyunn !
godhand4
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
godhand4

Başarı : 854049

MesajKonu: Geri: çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw   çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw - Sayfa 2 I_icon_minitime19/6/2010, 16:49

tşk

çelikli p'li taşlı epic suralı güzel sw
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» 99 LEVEL BASLANGICLI / 4X KORUMASI WAR / 0 LAG / CELIKLI MUHOLU SW / EPIC AKTIF /
» 99 LEVEL BASLANGICLI / 4X KORUMASI WAR / 0 LAG / CELIKLI MUHOLU. SW / EPIC AKTIF /
» 99 LEVEL BASLANGICLI / 4X KORUMASI WAR / 0 LAG / CELIKLI MUHOLU. SW / EPIC AKTIF /
» 99 LEVeL BASLANGICLI / 4X KORUMASI WAR / 0 LAG / CELIKLI MUHOLU SW / EPIC AKTIF /