Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Hamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD

YazarMesaj
skrates123
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
skrates123

Başarı : 57003
Rep Gücü : 0

Hamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD Empty
MesajKonu: Hamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD   Hamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD I_icon_minitime21/6/2010, 12:14

Arkadaşlar Ben Gm Kodlarını Biliyorum Daha Önce Bir PvP de Gmlik Yaptığım Oldu Ancak Server Kapanmış Galiba Giremedim.Yaşım 14 Olduuna bakmayın Very Happy Zaten Size gerekli olan oyuna bakabilecek.Günde 10 Saatonline olabilirim 8 saat uyumak 1 saat ymek Diğerleride arkadaşlarla vakit geçirmek dersekuygun bence ama isterseniz bu online sayısını en fazla 12 ye kadar çıkarabilirim.Evet Msn Adresimi Veriyim Gm Veya Ga Arıyanlar Eklesin Ancak İlgi Alanım Gmliktir ... SmileHamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD 577737 Hamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD Icon_king

Hamachisiz Serverlere Gm Olunur Parasız Bi de ParamıAlıcam xD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-