Konunun ilk mesajı :Öncelikle arkadaşlarım hoşgeldiniz =)
NOT:BÖYLE BİR KONU AÇILDIYSA ÖZÜR DİLERİM FAKAT DAHA AYRINTILI ANLATMAK İSTEDİM.
ALINTI DEĞİLDİR!
Şimdiiiiiii...Gelelim oyunumuza...1-Oyunun Özellikleri:1-a-->Oyunun sitesinde yazan özelliklerin bir kısmı =)
"uLLMT2 Profesyonel Metin2 Pvp Server..
Oyunumuzda Birçok Ayrıcalığı Bizimle Yaşayacaksınız.. Nedir Bu Ayrıcalıklar Hemen Bahsedeyim..
TR Serverlerinde Bir İlk Olan 5 Lwl'de Eğitmenden Becerilerinizi Grand Master Olarak Alacaksınız..
[F1] [F2] [F3] Yetkilerimiz Bulunmakta [F3] Yetkisine Yani 127 Lwl e Ulaşan Ilk 5 Oyuncumuza Isınlanma Yetkisi Verilecek
Serverimizde 7 / 24 Online GM ler TüM Sorunlarınızla İlgilenecek..[BU KONUDA GERÇEKTEN BAŞARILILAR]
Serverimiz 9 Aylık Sözleşme ile Açılmıştır Dileyene Sözleşme Fotokopisini Yollayabiliriz
120 Lwl Silahları 95 Lwl e Düşürülüp Oyunumuza Eklenmiştir 85 ve 90 Lwl Itemler Bulunmaktadır
Cinsiyet Değiştirme Bayrak Değiştirme Şeytan Kulesi Buz Zindanı Aktiftir..
NPC lerimizde Premium Ozellikler Satılmaktadır Boss Çağırma Kağıdı Metin Çağırma Kağıdı Gibi
Sitemizde Msn Desteği Bulunmaktadır. Dolayısıyla GM lere Ulaşmakta Sıkıntı Çekmeyeceksiniz.
Buz Cadısına Itemler Eklenmiştir Orjinal Metin2 ile Aynıdır.. Çelik ve +Daha Birçok Item Düşmektedir
Dolu Dolu Bir Pvp Olan FuLLMT2'de Oynamak Bir Ayrıcalıktır.."
1-b-->Benim anlatmak istediğim özellikler..
Öncelikle +Basarken İTEM İSTEMEKTE...Demirci YAKABİLİR...[Bu özelliğin yapılmasının sebebi;Oyuncuların hepsinin full +9 olup eşit olmalarındansa +8-+6-+7 gibi seviyelerde olması ile tam rekabet oluşması]
Skillerinizi direk G alıyorsunuz.Ruh taşı 200.000 Yang(Buda aynı şekilde herkes 1 olmasın diye)Zen fasulyesi 1.000yang...
Şehirde Buz zindanı girişe yollayan NPC bulunmakta..Ayrıca Octavio'nun yerine de Örümcek Zindanı 2.kata yollayan NPC bulunuyor.
Engmt2 vb. PvP VPS serverlerden ziyade,Alev Kral vb. bosslar hep var....
Markette Potlar 30.000 yang ve 64.000 yang...İpek bohça var..
Ayrıca yang çok ama çok kolay düşüyor...Kızıl ormanda 10 dakikada 30m mümkün...
Markette Metin düşürme kağıtları var....Kolay seviyedekiler 10m..Diğerleri 30m ve 50m.Olay yardımcısında boss çağırma kağıtları var...Ork reisi,Kraliçe örümcek,Şeytan kral ve 2 tane daha vardı isimleri aklımda değil şuan...50m tanesi...Gül vb. itemlerde var,100.000 yang...Zırhçıda;4 zırhı +6,18 zırhı +9,42 zırhı +8 bulunmakta...Anka ayakkabı +5,+6 Cennetin gözü kolye ve bilezik...Kırmızılı kızda Efsun değiştirme ve arttırma kağıtları 100.000 yang...Kırmızı olan efsunlar yani 5.6 efsunlar 25m...Biraz pahalı fakat 10.000 HP geliyor..Kılıç ve kalkanada geliyor bu özellik...Ve dahası var kırmızılı kızda.Oyuna başlar başlamaz atınız geliyor zaten..
Silahçıda 30 LvL itemleri,1 LvL itemleri bulunmakta....
BİYOLOG GÖREVLERİNDEN:
+30 HIZ +30 SALDIRI HIZI +90 SAVUNMA +60[+30 DA OLABİLİR HATIRLAMIYORUM] SALDIRI VE 3 YILLIK PREMİUM VERİYOR.....
ARKADAŞLAR BİLİYORUM OYUN ÇOK PAHALI FAKAT ÇOK RAHAT YANG DÜŞÜYOR...İTEMDE ÖYLE...78.Seviyeden 80.seviyeye kadar kastım Kızılda....1 61 Lik shaman zırhı 1 54 luk sura ve 1 54lük shaman zırhı düşürdüm...BU kasma 15-20 dakika sürdü...Bedensel çarımla....paraya baktığımda 45m vardı =)
ANASAYFAMIZ:
http://www.fullmt2.org/KAYIT OL yazısını ve OYUNU İNDİR yazsını kenarda göreceksiniz....Tıklarsanız halledersiniz