Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

GM alıcaklar İLK BURAYA...

2 posters
YazarMesaj
Vraptor
27.Seviye Üye
27.Seviye Üye
Vraptor

Başarı : 2323104
Rep Gücü : -10

GM alıcaklar İLK BURAYA...  Empty
MesajKonu: GM alıcaklar İLK BURAYA...    GM alıcaklar İLK BURAYA...  I_icon_minitime25/6/2010, 15:35

S.a Değerli Sw Sahipleri..

Ben 3 kere gmlik yaptım 1 i başka birisiniz sw 2 sinde kendi VPS swımda..swlar ödenemediği için 2 si kapandı .. Sırf zevkine GMlik icin deil yapabilmek için GM olmak istiyorum.. Dedigim gibi deneyimliyim... HELPER fln ne ararsan var KODLAR GM PRGORAMLARI tam hepsi.. GÜNDE EN AZ 9 SAAT ONLİNEIM. EĞER ARADIGIM ADAM BU DİYORSAN : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. ayrıntıları sorularınızı msnden cevaplarım
k
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
k

Başarı : 370018
Rep Gücü : 10

GM alıcaklar İLK BURAYA...  Empty
MesajKonu: Geri: GM alıcaklar İLK BURAYA...    GM alıcaklar İLK BURAYA...  I_icon_minitime26/6/2010, 05:49

ben olmaı kardes ilk ben geldim msneyi kaydetim tercübemde var usmt2de gmydim sw kapatılar bana burdan ulas [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

GM alıcaklar İLK BURAYA...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-