Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!!

YazarMesaj
byerdem960
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
byerdem960

Başarı : 7
Rep Gücü : 0

Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!! Empty
MesajKonu: Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!!   Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!! I_icon_minitime27/6/2010, 10:48

Merhaba Arkdaşlar Adım Erdem'dir...

Arkdaslar birçok private serverler'de GMlik yaptım birazdan GMlik yaptığım serverleri yazacağım ama kendimden bahsetmek istiyorum...

--Arkdaşlar GameMaster arıyorsanız 2-3 kod ezbere bildiğimiz için değil adam gibi adam olup userlerle zaman geçiren biriyimdir...Birçok acı tatlı deneyimlerim olmuştur ama asıl olan doğru yolu bulmaktı

--Şimdi geçelim nerelerde

--VPS= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlaşmazlık çıktığı için server kapanmıştır]

--Princometin2[PRİNCOMT' DEĞİLDİR] Serverde TLY tatile çıktığı için 2 haftalık gmlik yaptım

HAMACHİ

--TnT NETWORK[SGM]
--GeleLiMMt2[TLY]
--ArdeşenlerMt2[GM]
--BakalıMt2[GA]

VE ARTIK HAMACHİ YADA VPS OLARAK GM OLMAK İSTİYORUM MSN Mİ VEREYİM

Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!! Fresse MSN: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!! Fresse

Servere ADAM GİBİ Adam GM arayanlar BURAYA!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Adam Gibi Pvp Arayanlar Buraya