İstanbulda oturuyorum, Bugün doğum günüm , 15 yaşındayım Lise 1 geçeceğim Arkadaş çevremde terbiyeli sayılan biriyim, Daha önce deneyimlerim oldu, bunları birazdan yazacağım [GM deneyimim yok ama çok istiyorum olmayı], Şimdiye kadar yetkili olduğum tüm oyunlarda kullanıcılarla/oyuncularla çok iyi anlaştığımı düşünüyorum.. Kolay kolay sinirlenmiyorum; ama adam tutup anneme küfür ederse banı yer . Onun dışında ufak küfürler [S*e] gibi tolerans göstererek karşılarım... Kitap okumayı sevmem, müzik dinlemeye bayılırım[Özellikle Rap]
Şimdi sıra geldi kişisel bilgilere: [Aslında bu foruma girerken öylesine girdim, ama gerçekten çok yararı oldu ..]
Ad: Kubilay Soyad: Malesef vermiyorum internet ortamında Yaş: 15 Bana ulaşabileceğiniz adres: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Özel mesaj yerine msn tercih ederseniz sevinirim] Doğum tarihim: 29.06.1996
Deneyimlerim: ForumqS.Com [Genel Mod] SxeCheat.Com [Hostu taşıyoruz şimdilik kapalı ama site benim] Frmnew.com [Yönetici] FullDosya.Com [Moderatör] İcfWorld.Net [Moderatör] OnlineMekan.Net [Eskiden Benimdi Sonra Bıraktım] Bunun dışında, bir çok sitem oldu [Bedava olarak ...]
----
Counter Strike 1.6 da; 7 Adminlik 3 Panel [Sunucu Sahibi]