Forumumuzda Birçok Yerde " Hamachi serverlere Nasıl Girilir " diye yorumlar görüyorum
Size Yardımcı Olabilmek İçin Aşağıda Detaylı Şekilde Anlatacağım...
Başlayalım
Adım 1 : Tavsiyem hamachi Serverlere girmek için Ayrı bir klasöre packsiz mt2 yi kurun. (hiç Pack Yükelenmemş Olucak) Adım 2 : Vericeğim Mc Seti Packsiz Mt2 nin İçine Atın.. Mc Seti İndirmek İçin Tıklayınız. Adım 3 : En Önemli Şey hamachiyi bilgisayarımıza indirip kuruyoruz..!!! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 4 : Metin2forum.org Private Server Hamachi Tanıtımları bölümünden herhangibir hamachi private server buluyıruz. Örnek Veriyorum Tosunmt2
Adım 5 : Hamachimizi Açıyoruz ve verilen adreslerden birine giriyoruz.
Ağımız Doluysa BöyLe Bir Hata Alıyoruz. Pes Etmek Yok Tüm Ağları Sirayla Deneyin 2-3--4-----
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1104x774.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1034x774.
Son Olarak Sura Resmine Tıklayarak Oyuna Giriyoruz..
Sorulara Her Zaman Açığım..
Bu Arada Gireceğiniz hamachi serverin admini yani kurucu açık olmalıdır aksi halde oynamak istediğiniz hamachi server açılmaz sunucuya bağlanırken hata verır