Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

[GM] Başvurusu

3 posters
YazarMesaj
dnz777
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
dnz777

Başarı : 7005
Rep Gücü : 0

[GM] Başvurusu Empty
MesajKonu: [GM] Başvurusu   [GM] Başvurusu I_icon_minitime30/6/2010, 13:26

Merhaba ben Deniz 16 yaşındayım herhangi bir serverda gmlik yapmadım ama kodları biliyorum.Kabul edilirsem GMlik yapacağım serverda hile küfür gibi olumsuz davranışlarda bulunan oyuncuları oyun sistemine göre cezalandırırım.İyi bir GM olacağımı düşünüyorum.Hamachi serverları kullanmıyorum.VPS tercihimdir.
Vraptor
27.Seviye Üye
27.Seviye Üye
Vraptor

Başarı : 2323104
Rep Gücü : -10

[GM] Başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: [GM] Başvurusu   [GM] Başvurusu I_icon_minitime30/6/2010, 16:13

ehehe daha gmlik yapmamış hamachileri tercih etmiyo Very Happy En iyisi sana başbakanlık yakışır
fridge59
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
fridge59

Başarı : 3027
Rep Gücü : 0

[GM] Başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: [GM] Başvurusu   [GM] Başvurusu I_icon_minitime2/7/2010, 15:16

Adım ahmet 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum 6 serverde Yönetici GA GM SGM oldum Metin2 le ilgili çok yönlü yeteneklerim vardır en az 45-50 tane oyuncu getirebilirim arkadaş çevrem çok geniş başka şehirlerdede var oyuncularla ilgilenirim günde 12-16 saaat arası onlıne olabılırım hıc bır engelım yoktur girememek için iletişim için msn mi ekleyin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/url] eklemenizi bekliyorum

Saygılar !!

[GM] Başvurusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-