Arkadaşlar ben Sonvedamt2 oynuyorum çarıma giriyorum karektere başla diom ama o dolan yer gelmio ve tekrar aynı yere gelio bilen arkadaşlar lütfen yardımmmmmmm!!!!!!!!!!!!
cwano 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : batman Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 87 Başarı : 346018 Rep Gücü : 0
Arkadaşlar oyunda GİRİŞ İŞLEMİ YAPILIYOR derken atıyorsa GM ler oyunla ilgili bir şey yapıyorlardır Örneğin oyuna rest ... Gm 10 9 8 7 diye saydı ise reset atıyodur 1-2 gün sürer ama açılır .. Bekleyin Açılır o hadi bakalım iyi oyunlar ..
skywalker5394 11.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ßi ßiraq Yahu ßuNLar Bo$ i$LeR..! Mesaj Sayısı : 253 Başarı : 1210006 Rep Gücü : -10
ArkadaşLar sorununuzn nedeni oyun kurucularının oyuna reset atmasıdır yada bakıma almasıdır bu işlem bittikten 4-5 dk snra sorunsuz bir şekilde girer..!
NoT:Eğer Sw sizin ise oyuna az RAM werdiğinz içindir ne kadar fazla RAM o kadar az Lag
<-Yardımcı olabildiysem ne muTLu bana ->
pitaya2000 28.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : BURSA Yaş : 33 Mesaj Sayısı : 699 Başarı : 2447295 Rep Gücü : 202
Lan Oha yaa o kadarda deil yani adamın çarı Bug da kalmış koçum , sen oyunda çok az kişi varken girmeyi dene en en en en fazla 4 . deneyişinde açılır o merak etme az kişi dediğim gece 1-2 gibi gir açılır yada sabah 6-7 gibi ...
trojan59 7.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : iStanbuL Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 174 Başarı : 196034 Rep Gücü : -20