Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Sürekli kapanan pwpler baydıı

YazarMesaj
5800xm
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
5800xm

Başarı : 40007
Rep Gücü : 0

Sürekli kapanan pwpler baydıı Empty
MesajKonu: Sürekli kapanan pwpler baydıı   Sürekli kapanan pwpler baydıı I_icon_minitime1/7/2010, 13:11

ÖncelikleSürekli kapanan pwpler baydıı 291532

Arkadaşlar güzel bir pvp server buluyorum kasıyorum iyi bir char haline getiriyorum ertesi gün bir bakıyorum server kapanmış bütün emekler boşa gidiyor ve artık pvp server ararken sürekli bir endişe içindeyim acaba bu da 1-2 güne kapanır mı diye.

Geçen hafta bir pvp server indirdim(Pvpnin adını vermeyeyim) Oyunda GM ile konuştum bu pvp de diğer pvp serverlar gibi çabucak kapanıp gidecek mi die asla dedi ama server 3 gün sonra kapandı artık bıktım benle aynı düşüncede olan var mı? Yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum.

Benim istediğim şu ya hamachisiz güzel 0 lag belli bi üye sayısından sonra üyeliği kapanan npclerde kin kılıcı kraliyet gibi silahlar olan 1 günde 80 lwl olabileceğimiz bir serverda oynamak lütfen ya biri böyle bir server açsın ya da hamachisiz server nasıl kurulur anlatsın ben kurucam

Sürekli kapanan pwpler baydıı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-