Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım

2 posters
YazarMesaj
aganigi4554
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
aganigi4554

Başarı : 536009
Rep Gücü : -10

metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım  Empty
MesajKonu: metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım    metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım  I_icon_minitime1/7/2010, 16:03

ya adamlar tks yaparken adam yarı insan+sirus+sura çeliği verdi bende koydum kılıcı kabule bastı adam itemler ona gitti ama bana yarı insan gelmedi bunun sebebini açıklarmısınız bazıları yerin yoqtur dio ama envanyerimin yarısı boştu lütfen bilen birisi yorum yapıversin kızgın kızgın kızgın kızgın kızgın kızgın confused confused confused confused confused Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad ühühüh ühühüh ühühüh ühühüh ühühüh ühühüh No No No No No pale pale pale pale pale pale
aslansamet98
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
aslansamet98

Başarı : 16000
Rep Gücü : 0

metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım  Empty
MesajKonu: Geri: metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım    metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım  I_icon_minitime15/7/2010, 08:29

kardeş adam sana hile yapmış Smile

metin 55 i iyi bilen birisi bi baksin zor durumdayım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» beler normal metin2 ile ilgili bir seeey birisi bi baksin !!!!