Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...)

YazarMesaj
showmert
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
showmert

Başarı : 237063
Rep Gücü : 20

Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...) Empty
MesajKonu: Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...)   Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...) I_icon_minitime2/7/2010, 19:00

SÖYLEDİKLERİMİN HİÇBİRİ PALAVRA DEĞİLDİR

1- +18 Yas Olması (EVET)

2-Servere Üye Cekebilmesi (EVET EN AZ 30 USER)+ Forumlara Full Reklam En Az 150 User..

3- Tecrübeli Olmalı (EVET) 4-5 i aşkın server da GM lik yaptım.

4- Günde En Az 12 Saat On Kalabilmeli (EVET)Sabah 10 da kalkarım 11 e kadar kahvaldı ve 11 den isterseniz gece 3 e kadar açık kalabilirim.

5- Üyelerle Konuşması Bilmeli Her Zaman Onları Kendisinden Üstün Görmeli (AYNEN ÇÜNKÜ USERLER HERZAMAN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR.. ÇÜNKÜ GM LER USERLER İÇİN VARDIR... BİZ GM LER ONLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN BU OYUNDAYIZ...

Adım:Mert

Soyadım:Us

Yaşım:21

Yaşadığım Yer:İzmir (Sizide beklerim Smile)

Gm Kodlarını Biliyormuyum?:Evet Sonuna kadar...İsterseniz bir test hazırlayın her konuda bilgim var...Bir oyuncuyu kahraman yapmaktan köpek düşürmeye kadar tüm kodları bilmekteyim..

Tecrübesi Oldunuz Serverleri Adınızı Yazın:KsKmt2-İzmirMt2-Longtr2 vb.

Kendiniz Hakkında Tanıtan Yazı Yazın:Sevecen bir insanımdır.Userler Herzaman Benim için değerlidir.Aynı zamanda GA-TL-SGM ve GM lere karşı sonuna kadar saygılıyım...Metin2 oynamayı Çok seviyorum.. Başka oynadığım oyun yok zaten onun için 12 saat i geçecek kadar sw de On. kalabilirim ve sonuna kadar aktif olurum..Sizden izin almadan herangi birşey yapmam...

[GM]MertUs
showmert
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
showmert

MesajKonu: Geri: Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...)   Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...) I_icon_minitime5/7/2010, 08:31

Alıntı :
Benim server la ilgilenebilirsin belki...

Tamam Olabilir..
showmert
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
showmert

MesajKonu: Geri: Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...)   Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...) I_icon_minitime5/7/2010, 08:31

MSN ADRESİM: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
showmert
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
showmert

MesajKonu: Geri: Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...)   Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...) I_icon_minitime6/7/2010, 10:44

KONU GÜNCEL...

Metin2 Pvplerde GM lik Yapılır (Tecrübeli Gm Yim...)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-