gazuletci 12.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : SaaaNe xD Mesaj Sayısı : 281 Başarı : 1363344 Rep Gücü : 320
| Konu: PVPNİZDE OX EVENTİ YAPIN!!! Gazuletci Farkıyla :) 4/7/2010, 10:03 | |
| Merhaba Arkadaşlar Ben Size OX Eventin Yapılışını Anlatacağım...
Ve Anlatmaya Baslıyorum... -------------------------------------------------------------------- 1-) İlk Önce Bu Dosyayi İndirelim... Kolay İndirmeniz İçin Birsürü Link Ekledim... Link:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] --------------------------------------------------------------------
____________YAPILIŞ___________
______________________________ ______________________________
1-) " big5_string.quest " bu dosyayi /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest buraya Atoruz.... ______________________________ ______________________________
2-)" oxquiz.lua " Bnu Hem " /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest " buraya hemde " /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong "a atoruz... ______________________________ ______________________________
3-) " oxevent.quest " dosyasınıda " /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest " bunun içine..
4-) Sonra quest dosyasının icinde " make " die dosya var onu " make.sh " olarak deiştiroruz...
______________________________ _____________________________
5-)SOnra Viertual PC den bunu yazıyoruz... "cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest" aynen bunu yazıp enterloruz...
6-)SOnra " sh make.sh " yazıp enterloruz... ______________________________ ______________________________
7-)Sonra Serverinize Reset atıp oyundaki GM carınıza girin ve " Urielin " yanına gidin ve sunu yazın " /m 20358 " Oraya Tıklıyınca Artık Anlarsıınz... ARKDAŞLAR HERŞEYİ TEK TEK ANLATTIM YAPARSINIZ ARTIK BİR TEŞEKKÜR YETER | |
|
tkate 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nereye Mesaj Sayısı : 48 Başarı : 78002 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: PVPNİZDE OX EVENTİ YAPIN!!! Gazuletci Farkıyla :) 5/7/2010, 11:30 | |
| | |
|
iniyor09 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : denizli Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 82 Başarı : 125011 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: PVPNİZDE OX EVENTİ YAPIN!!! Gazuletci Farkıyla :) 5/7/2010, 12:17 | |
| aga sen pvp server kurmayı biliormsan msnmi ekle [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
skywalker5394 11.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ßi ßiraq Yahu ßuNLar Bo$ i$LeR..! Mesaj Sayısı : 253 Başarı : 1210006 Rep Gücü : -10
| Konu: Geri: PVPNİZDE OX EVENTİ YAPIN!!! Gazuletci Farkıyla :) 11/7/2010, 17:00 | |
| saoL paylaşm için işime yaradı ekledm serverime oldu sorun yok | |
|