Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Gm alıcaklar buraya

2 posters
YazarMesaj
GoldKİNG
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
GoldKİNG

Başarı : 25010
Rep Gücü : 0

Gm alıcaklar buraya Empty
MesajKonu: Gm alıcaklar buraya   Gm alıcaklar buraya I_icon_minitime4/7/2010, 16:50

Merhaba öncelikle kendimi tanıtim.Benim adım mert 15 yaşındayım Bütün Gm kodalrını ezbere biliyorum bu konuda sıkıntı cekmem.5kez local server kurdum
1 kezde vsp server kurdum anncak aylıık para ödenmiyinc 1 ay sonunda kapandı.Web sitesi hakkında fazla bilgim yok ama sorununuzu çözerim şimdiden eskiden yaptığım gibi bir çok yeni eventler öneririm.Oyuncularla iletişim halindeyimdir 9 saat onlineyim.her gün bazen 5 satt te olabiliyor.duruma göre değişiyor.eğer beni gmliğe uygun görürseni özelden mejas atabilirsiniz.
mertgulsu1994
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
mertgulsu1994

Başarı : 8002

MesajKonu: Geri: Gm alıcaklar buraya   Gm alıcaklar buraya I_icon_minitime4/7/2010, 18:03

yhaw krds bn nsl krcsm sw ?
GoldKİNG
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
GoldKİNG

Başarı : 25010

MesajKonu: Geri: Gm alıcaklar buraya   Gm alıcaklar buraya I_icon_minitime5/7/2010, 08:50

kardeş bu sw kurma her yerde var biraz aralştır her formda mevcut hemd videolu anlatımlı ben şimdi bilgi veririm ancak anlamassın resimli ve videlu daha iyi anlarsın

Gm alıcaklar buraya
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-