İlk önce sw yi tanitiyim sw ye 33 lwl olarak basliyosunuz (köpek kesince 33 oluysunuz) çelik yok ama item alıp satarak para kazanabilirsiniz ...
Oyun hamachisizdir...
Specialwar oyun klavuzu:
ilk önce köyün ortasina gidip epicman den gerekli itemlerinizi alin (hersey 0 yangdir) sonra yine epicman den kaplan plaka alıp satarak para yapın...
Epicmanin oralarda 2 tane shop olcak adlari (SpecialWar Shop) kadin olana girip kdp dolu syh sonbahar gby vs. alabilirsiniz ortalama beğenmediyseniz yere atmayin satin (ki para gelsin) diyelim savascisiniz dolunuzu kaplan plakanızı dier itemlerinizi de alip skil öörenin ve köyün ortasina keyfinize göre ister g ister p açin yine doluyu aldiiniz yerden maymun z. bitkisi alin sonra zirhçiya gidip kalkan ws. alin çünkü vadide aninda 50 oluyonuz
,doluyu aldiimiz npcnin adasi olarak bi npc daha var ordan altin tas ve mavitas alin. marketten tecrübe yüzüü ve pot alin seyise gidip atinizi c anladndirin ve at kitabini sakin seyisten almaayin shopların ikisinde birinde 0 yanga var çünkü
fazla uzattımı düsüneceksiniz ama oyunda çok gerekli olacak
son olarak zirhcidan rüzgarin ayakkabilari ve cesaret pelerini alin ve kasilmaya hazir olun...
SpecialWar kasilma klavuzu :
33 lwl olarak basladiiniz için normal olarak vadiye gidin ve mistiklerde kasilmaya baslayin garanti 10 dkda 50 olursunuz
50 lwlden sonra tapinain ilerlerinde kibirli nişancilarda felan kasilin 60 olursunuz 60 tan sonra gulyabaniler ve ağaç kurbalarıyla kasilin 70 olursunuz toplam hepsi hizli kasiyosaniz 1 yavas kasiyosaniz (benim gibi
) 2 saat sürer 70 den sonra köyün ortasindaki isinlayicidan kizil ormana gidin ve kasilin tabi ilk önce item almaya uurayın 65 i geçtikten sonra köyün oratadakilerle bi isiniz kalmiyo silahçi ve zirhçi size lasim olcak
max hp ve max sp en çok 5000 çikiyo ama
yinede oyun güzel
sitelere geçeyim fazla uzattim ama
ansayfa:
http://specialwar.com/ hersey orda normal pack deilde süper packi indirmenizi öneririm harika gözüküyo hersey
sw on 7/24
kesinlikle alinti diildir tamamen kendim yazdim.. saygilar
sakiken...