Stat Gelişimi
1- 3 ınt 1 hp böyle büyü gücünüz çok olur spniz kolay kolay bitmez.ama hpnin az olacağından wslerde zorlanabilirsiniz.
2- full ınt full hp bu yöntem pek uygulanmaz.eğer yançarınızla kasacaksanız.iyi bir yöntemdir.ama tek kasılırken çok zorlanırsınız.wslerde hiç bir etkiniz olmaz.
3- 2 ınt 1 hp bu yöntem benim savunduğum yöntem.spniz kolay kolay bitmez ve canınızda iyi olur.wslerde ve kasılırken çok işe yarar.
Beceri GelişimiA- bu yöntem wsde çok işe yarar.
1-ateş hayaleti
2-karanlık koruma
3-karanlık vuruş
4-karanlık küre
5-ateş vuruş
6-hayalet vuruş
B- tek başınıza kasılmanızda kolaylık sağlar
1-ateş hayaleti
2-ateş vuruş
3-karanlık koruma
4-karanlık vuruş
5-karanlık küre
6-hayalet vuruş
bu yötemde karanlık korumayı 3 almamın karanlık koruma çok sp yer 3 master açılana kadar sp fullenecek karanlık koruma ve ateş hayaletini birlikte bile açsan sp dengede kalacaktır.
C- hem kasılmak hemde ws yapmak istiyenler için
1-ateş hayaleti
2-karanlık vuruş
3-karanlık koruma
4-ateş vuruş
5-karanlık küre
6-hayalet vuruş
bu yöntem çok eğlenceli bir beceri yöntemidir.wslerde kimse önünüzde duramaz.kasılırıkde fazla zorlanmazsınız.
Geldik son beceri yöntemine
D- wslerde çok çok güçlü olursunuz ama kasılamazsınız
1-ateş hayaleti
2-karanlık küre
3-karanlık vuruş
4-hayalet vuruş
5-ateş vuruş
6-karanlık koruma
pek savunmadığın yöntemdir.eğer yançarla kasarsanız.
Iyi bir yöntemdir.
İtemler30 lwlden önce pek itemlerinizin + sı önemli değildir.
Evt başlayalım.
1-dolu +9 eksisiz bulabiliyorsanız soğutma taşı ekli bir dolu size 50 lwle kadar yeter.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mesela böyle bir dolu size 50 lwle kadar yeter.
2-kötü şans zırhı +9 size 40 kadar yeter ama 34 lwlden sonra 34 lwl zırhı +7+8+9 daha iyi olur.
3-zekalı itemler bulursanız.+7+8+9 küpe ve +7+8+9 kolye zeka artıran itemler suranın en ihtiyaç duydukları itemlerdir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4-büyü hızı artıran itemler skil kullanımında çok lazım olur.
5-kaskımız +7+8+9 olsa bize yeter.
6-kalkanımızında + sı +6 düşük olmasın yeter.
7- ayakkabı pek önemli değil ama gende + sını düşük tutmayın
SURA SAÇLARIERKEK[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]BAYAN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KASILMA REHBERİ1-9 LWL Kılıç +3 bide Ağır plaka zırh +3 bulun bir yerden veya basın direk mavi kurtlara gidin orda rahat kasılırsınız.(Bu arada skilleride alın)9-13 İtemlerinizi +sını +3 den aşşağı indirmezseniz.Ayılarda,Moralsi zlerde rahat kasılırsınız.
13-20 Yeminlilerde kasılabilirsiniz.(Hatta 18 lwlde +9 kötü şans zırhı veya +6da olabilir bulursanız yabanilerdeazar azar kesersiniz)
20-30 Yabanilerde kasılırsınız.
30-36 Elit orklarda (35-36 lwde Ork generallerindede kasılırsınız)
36-42 Ork generallerinde kasılırsınız(Sodada azar azar kesersiniz)
42-55 Soda kasılırsınız.(53-54 lwde katada çıkarsınız)
55-70 Katta kasılırsınız.
Benim tecrübem bukadar.arkadaşlar benden bu kadar ben elimden geldiği kadar tecrübemi size sunuyorum.yardımcı olduysam ne mutlu bana