Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi

4 posters
YazarMesaj
undertaker42
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
undertaker42

Başarı : 174017
Rep Gücü : 10

Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Empty
MesajKonu: Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi    Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  I_icon_minitime7/7/2010, 13:00

Evet arkadaşlar size elimden geldiğince Yakın dövüş ninja yakkında bilgi vereceğim.
<Yakın dövüş ninjası hangi statüye vermelidir?>
Çoğu kişi bunu 2 dex 1 vit olarak söyler ama hayır ben buna karşıyım can 2.5k olana kadar 2 dex 1 vit gidilmelidir 2.5 k olduktan sonra dexi fullemeniz gerekmektedir buda yaklaşık 33 lwllerde olur.Dex Fullendikten (90 ladıktan) sonra bir süre 2 hp 1 str gidilmelidir can yaklaşık 4.5- 5k ya ulaştığında 2 str bir hp verilmelidir.Bence en sağlam ninja o zaman olur zaten taktığınız takılar ile 5.5 -6k olur o can.
Statülerimiz bu şekilde verilmelidir
<Statüler ne işey yarar>
Ninjanın en önemli silahı dex'tir.Dex ninjanın hem dayanıklılığını arttırır hemde atak verir yetmezmiş gibi savunmasınıda güçlendirir Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile))
Ninjada verilmesi gereken bir diğer önemli şey hp dir tavsiyem hpniz az ise wslere girmeyin.
Ninjalarda sp pek de önemli değildir ben vermedim vermemde sizede tavsiye etmem
Ninjalarda str dex fullendikten sonra verilmelidir dex 90 olunca 2 hp bir str verilir bir süre sonra bu 2 str 1 hp olarak değişir
<Yakın dövüş ninja skilleri nasıl olmalıdır>
Burada dikkatli olunmalıdır benim oyuna ilk başladığım gibi her skille aynı seviyede vermeyin Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile)zehirli bulut hariç her skille bir defa verin ve sonra
size tavsiyem skilleri şu şekilde master yapın
*Bıcak çevirme
*Suikast
*Hızlı saldırı
*Kamuflaj
*Zehirli bulut
Zehirli bulut ile kamuflaj yerde değiştirebilir ama siz o mastera gelene kadar zaten herşeyi öğrenirsiniz Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile
<Kafanıza şöyle bir soru takılmış olabilir "İyide abi ben nerede kasacam bu ninjayı ?">
Bence ninja en kolay kasılan karakterdir.Bıcağı ile çok fazla damage verir oku ile kendine çeker.
*1-20 arası 1. köy
*20-34 arası 2. köy
*34 ve yukarısını hem çölde kasabilir hemde vadide kasabilirsiniz
*40 ve yukarısı şeytan kulesi (bence 45 den önce gitmeyin)
*45 gibi sohan dağı
*70 gibi filan da ormanda metin kesersiniz
Ninjanın sevdiğim huylarından biriside eğer potunuz az kaldı ise gidin vadiye girin bir partye ork çekin bu sizi hem iyi kasar hemde potunuzu az harcatır.
"İyide ozamanda okculuk yapmış oluyor bunun başka bir yolu yokmu?" diyorda olabilirsiniz.Ozaman pota kıyacaksınız ve tek başınıza çölde yada vadide kasılacaksınız.
<Ninja İtemleri>
Eğerki oyuna yeni başladı iseniz sizde benim ki gibi (ne çok hata yapmışım bende yaw oyuna başlayınca Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Biggrin)+ basmayı keşfedince hemen + basmaya fırlamayın paranız dursun onlar ile pot alın ve +4 den fazlada basmayın size yeterli olacaktır.ilk başlarda kolay lwl atlandığı için 18 lwl zırhı alın ve 0 lwlik zırha + basmayın
Oyunun Tadını Çıkartmak istiyorsanız kesinlikle bıçak ile kasın eğer yok kasamıyorum diyorsanız bıcakla 30 lwlde siyah yaprak hanceri var onu kullanmadan konuşmayın Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile) heleki +9 u sizi 65 lwl e kadar götürür ve lwl 42 önce +8 +9 syh bulmanız gerekir diye düşünüyorum.Ninja itemleri ucuz olur.Tabi bir ninjadan almadığınız sürece Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile) lwl 20 ye 26 ya kadar kılıç ile daha rahat kasarsınız ama benden söylemesi Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Biggrin
şimdi ninjaların kullanacakları itemlerin tam listesini çıkartalım takabildiğiniz lwlde diyerlerinden kurtulun
*deri kapşon
*Mavi ninja takım
*tahta küpe
*tahta bileziq
*hp li bot (zaman buklduğunuz fark etmez)
*savaş kalkanı
*koyu kırmızı takım
*zincir kapşon
*Yeşim taşı küpe (+6 ve üzeri olması lazım kritikli yada delici vuruşlu olursa süper olur)
*Yeşim taşı kolye (+6 ve üzeri olması lazım kritikli yada delici vuruşlu olursa süper olur)
*Gümüs bilezik (+5 ve üzeri olması lazım hayvanlara karşı güclü olursa rahat kasarsınız)
*Siyah yaprak hancer +6 ve üzeri olması lazım
*Karınca aslan takım (+5 ve üzeri olursa çok rahat kasarsınız hp li olursa çok çok ii olur)
*ninja takımı (+7 olursa çok iyi olur sizi 54 lwl e kadar idare eder ve hp li olursada vslerde çok başarılı olursunuz tabiki kolayda kasarsınız)
<Yakın Dövüş Ninja 1'e 1 kapışmalarda nasıl saldırmalıdır?>
ilk olarak şu çok önemli; bir şekilde karşı tarafın düello atmasını sağlayın sonra kamuflaj basın ve kabul edin adama suikast vurun ve büyük ihtimalle ondan sonra donarsınız eğer karşı tarafın dondurabileceği bir skilli yoksa biraz geri gelin ve bicak cevirme basın son olarakta hızlı saldırı(bu skilleri
bıcak ile daha iyi vurabilirsiniz özellikle suikast çok fark ediyor) sonra skiller dolana kadar sürekli boşluk yapın adama vurdurtmayın bıçak ile saldırdıysanız zaten yerden kalkamaz sonra açılan skilleri sırası ile basarsınız fakat kamuflajı tekrar basmayın o vurmaya hazır olana kadar karşı taraf sizi kesebilir.
<Ninja itemlerini grand master yapmak>
arkadaşlar belkide yanlış düşünüyor olabilirim ama benim ninjam ilk başlarda kitapları gayet normal bir biçimde okuyordu ve master seviyesi de gayet normal bir biçimde ilerliyordu 2. master açıldı sonra ben o m1 bir kaç lwl atladım ve 7 tane kitap okudum m1 ken m2 olamadı gitti bu yüzden düşük lwlde okuyabildiğiniz kadar kitap oyun.Daha çabuk master atlayacak ve kısa süre sonra g1 olacaktır g1 olması için m10 olması lazım ve m10 yapabilmeniz için de 60 tane kadar kitap okumanız gerekir bunlar tamam ise g1 olunca çok fazla damage vurursunuz ninja itemleri ucuz olduğundan manasta ben bicak cevirme kitaplarını 35k dan suikast kitaplarını 20k dan alabiliyorum. Diyer serverlarda iş değişirmi bilmem Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile
Benim bildiklerim bu kadar +rep verirseniz sevinirim vermezsenizde size yardım etmiş olmayı ummak tek tesellimdir Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Smile)
ankarasanco
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
ankarasanco

Başarı : 529995
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi    Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  I_icon_minitime10/7/2010, 16:05

tşkrler
undertaker42
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
undertaker42

MesajKonu: Geri: Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi    Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  I_icon_minitime10/7/2010, 17:24

bişey deil
wblackw
12.Seviye Üye
12.Seviye Üye
wblackw

Başarı : 1544086
Rep Gücü : 58

MesajKonu: Geri: Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi    Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  I_icon_minitime12/7/2010, 12:52

ama kızmamak elde deil artık alıntı yapıyorsunuz alıntı demek çok mu zor geliyor yaw 2 tıklama ile konu açıyorsunuz tamam sağlam konu ama alıntı yazsan emek hırsızlığı yapmasan:@
undertaker42
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
undertaker42

MesajKonu: Geri: Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi    Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  I_icon_minitime12/7/2010, 17:36

iyi ozaman diyom alıntı Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  Icon_cry
oqeoqe
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
oqeoqe

Başarı : 1090176
Rep Gücü : 172

MesajKonu: Geri: Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi    Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  I_icon_minitime14/7/2010, 15:48

Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi  52115

Yakın Dövüş Ninja Hakkında Tam Bilgi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-