Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri

+6
alamca
wblackw
pars60
ankarasanco
onRx3
deliasi
10 posters
YazarMesaj
deliasi
45.Seviye Üye
45.Seviye Üye
deliasi

Başarı : 3065524
Rep Gücü : 210

Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri Empty
MesajKonu: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime7/7/2010, 14:17

Arkadaslar çoğunuz surayı kimse yenemez diyiyor demin önce pvpserverime girdim 1 sura bana savas ilan etti.Ben 90 dım oda 87 lwlmis ben suraya 2 dkk werirmisin dedim özellik basarken suraya kasrsı koruma ve atkların geri çevirmesi blogu %20 geldi ikiside tüm itemlerime ondan yaptım bazılar %15 % 10 oldu ama yinede inşallah işe yarar diye V.S ye Başladık adamın 18 k bnm ise 17 k canım wardı bana KARANLIK KÜRE çaktı ve baktımki benden 4 k gitti ve yine baktım oda ney adamda 4 k yemiş kesin atak blogu dedim we adama yenildim ama adamın canı 1 k kalmış :S ama size vericeğim bu taktik suraları bile yenersiziniz...

Sadece Tüm Yapabildiğin Kalkanlara Suradan Koruma Veya Atak Bloglanması Çıkartmaya Güç çıkartın ......

Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri 740608 !!!<|Sadece İsteğim Suraları Savaşçılarında Yenebilmesi Smile|>!!!Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri 740608
http://www.deliasi79.tr.gg
onRx3
50.Seviye Üye
50.Seviye Üye
onRx3

Başarı : 54619567
Rep Gücü : 2003

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime8/7/2010, 20:47

Ty Smile
ankarasanco
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
ankarasanco

Başarı : 529995
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime10/7/2010, 15:51

TyKimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri Icon_biggrin ne demek
pars60
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
pars60

Başarı : 21006
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime10/7/2010, 17:08

thank you tşkelr demek xD
wblackw
12.Seviye Üye
12.Seviye Üye
wblackw

Başarı : 1544086
Rep Gücü : 58

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime12/7/2010, 13:05

deliasi demiş ki:
Arkadaslar çoğunuz surayı kimse yenemez diyiyor demin önce pvpserverime girdim 1 sura bana savas ilan etti.Ben 90 dım oda 87 lwlmis ben suraya 2 dkk werirmisin dedim özellik basarken suraya kasrsı koruma ve atkların geri çevirmesi blogu %20 geldi ikiside tüm itemlerime ondan yaptım bazılar %15 % 10 oldu ama yinede inşallah işe yarar diye V.S ye Başladık adamın 18 k bnm ise 17 k canım wardı bana KARANLIK KÜRE çaktı ve baktımki benden 4 k gitti ve yine baktım oda ney adamda 4 k yemiş kesin atak blogu dedim we adama yenildim ama adamın canı 1 k kalmış :S ama size vericeğim bu taktik suraları bile yenersiziniz...

Sadece Tüm Yapabildiğin Kalkanlara Suradan Koruma Veya Atak Bloglanması Çıkartmaya Güç çıkartın ......

Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri 740608 !!!<|Sadece İsteğim Suraları Savaşçılarında Yenebilmesi Smile|>!!!Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri 740608
Konu güzel anlatım kötü hayat hikayesinden alıntı resmen ''NEY'' vs yani beğenmedim k bkma:S
alamca
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
alamca

Başarı : 10000

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime12/7/2010, 15:01

Ben Sizlere güzelce anlatıyım savascı surayı her türlü yener Bakın simdi arkadaslar ilk önce kaskda ates ve büyü savunması olması gerek sonra bilezikde de ates büyü ve kiritik sonra kalkanada aynı sekilde kritik yerine güç ama sonra kolyeye kritik delici ayakkabıya ates büyü kritik ve hp kılıca kendi kafana göre tak güc kritik deliciyi öneririm sonra zırhada aynı şekilde hp ates büyü savunması hic bir karakter sizi yenemez ama kasılmak biraz güc olr hadi bays rep verin diycm ama ne ise yarıyo bende blmyrm xD
oqeoqe
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
oqeoqe

Başarı : 1090176
Rep Gücü : 172

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime14/7/2010, 15:38

Smile
dxdxkane
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
dxdxkane

Başarı : 190015

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime23/7/2010, 08:20

bn 90 vlvl ninjayım tr soft dım CaKTiRMa bütün herkeze nerdeyse tek atıom suralar hariç suralar bekleyin geliyorum Very Happy
BlackDraqon
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
BlackDraqon

Nerden : WaLLa Pek 1 Bilgim Yok Neptün Olabilir Jüpiterde Olabilir xD
Başarı : 71050
Rep Gücü : 50

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime21/11/2010, 03:44

Arkadaşlar Ben En İyi Shaman Ve Sura Yapiyorum Pvp Lerde

Ve Suralari Yeniyorum Suralari Gözünüzde Gereginden Fazla Büyütmeyinis...

enesay1234
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
enesay1234

Başarı : 270000
Rep Gücü : -11

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime21/11/2010, 08:32

Ya Bir Kere Bir Altın Kural Var!..
enesay1234
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
enesay1234

Başarı : 270000
Rep Gücü : -11

MesajKonu: Geri: Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri   Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri I_icon_minitime21/11/2010, 08:33

Efsun Ve İtemleri İyi Olan Yener!..

Kimse Surayı Yenemez Diye Düşünmeyin Gir İçeri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-