Cinsiyet : Nerden : C:/Program Files Mesaj Sayısı : 5 Başarı : 24003 Rep Gücü : 0
Konu: AppServ Sorunu Lutfen yadim .. 8/7/2010, 08:37
Warning: mysql_connect() [[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]]: [2002] Baðlanýlan uygun olarak belli bir süre içinde yanýt vermediðinde (trying to connect via [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Warning: mysql_connect() [[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]]: Baðlanýlan uygun olarak belli bir süre içinde yanýt vermediðinden veya kurulan baðlantý baðlanýlan ana makine yanýt vermediðinden bir baðlantý kurulamadý. in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Eft arkadaslar bu sekilde bi hata cıkıyor karsıma sebebni bilen varmı ??
[S]fenks 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : C:/Program Files Mesaj Sayısı : 5 Başarı : 24003 Rep Gücü : 0
Konu: Geri: AppServ Sorunu Lutfen yadim .. 8/7/2010, 08:37
kendi serverime üye olamıyorum D:D
4D4N4L1 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Metin2 Mesaj Sayısı : 3 Başarı : 3000 Rep Gücü : 0
Konu: Geri: AppServ Sorunu Lutfen yadim .. 14/8/2010, 08:56
AYNI HATA BENDEDE VAR xS NAPCAZ
1NT4L 34.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Ankara Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 838 Başarı : 3290020 Rep Gücü : -40
Konu: Geri: AppServ Sorunu Lutfen yadim .. 14/8/2010, 09:05
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Bunda 60 Saniye Sonra Siteye Girer..
Warning: mysql_connect() [[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]]: [2002] Baðlanýlan uygun olarak belli bir süre içinde yanýt vermediðinde (trying to connect via [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Eğer Confige [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Die Yazdıysan Yanlış..
Warning: mysql_connect() [[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]]: Baðlanýlan uygun olarak belli bir süre içinde yanýt vermediðinden veya kurulan baðlantý baðlanýlan ana makine yanýt vermediðinden bir baðlantý kurulamadý. in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Confige Doğru Girmeyince Burdada Bağlanamıyo..
NOT:Appserw Hamachili Swde Çalışmaz Sabit İP De Çalışır..