savaşçıda tek silah eksik 76 lwl e bi silah alın kata cıkın en az 80 yaparsınız o itemlerle. o celik oyunda az var +8 boru deil ! suanki oyun parasıyla en az 10-15 t ediyor. onu satsanız zaten 3 adet car dizersiniz. ayrıca suraya biraz item dizerseniz onu kolay kolay yatıran olmaz.. Karanlık koruma grand itemsizken bile yarı yarıya indiriyor zararı. üstelik kürede grand. ondada +5 sahte kılıcla bile 80 lwllik adama 3 k vurabiliyor hortlakla dusunemiyorum İSTANBUL İÇİNDE OTURANLARLA GÖRÜŞÜLÜP PAZARLIK YAPILABİLİR: (2 çarı alana 50 lvl yardım şamanı verilir)
ben ekledm özelden konusalım 2 carınıda alabilirim ekle bu msn yi ekledim ben [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kardeşimin msn si nakit werebilirim yalovadayım ist. gelebilirim msn den konusuruz
hapsorock123 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Dünya! Mesaj Sayısı : 109 Başarı : 164023 Rep Gücü : 10
Hayatnda sen celik grdünmüki +8 ine laf ediyorsun ? pyasayı ögrende gel.özenme kendin ol tuttrmusun edilee diye onun zirhi öyle değil bkere bunuda o olmayan kafana sok
deliasi 45.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Geldin Buraya Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 1114 Başarı : 3065524 Rep Gücü : 210