alitalhayavuz 13.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Öğrendi ßu Küfürleri xD Mesaj Sayısı : 322 Başarı : 1167005 Rep Gücü : -2
| Konu: ARKADSLAR HAMACHİLİ SW KURANLAR İÇERİ ACİLLLLLL!!!!!!!!!!!! 9/7/2010, 06:38 | |
| ARKADASLAR BANA HAMACHİLİ SW KURABİLENLER MSN ADRESİMİ EKLESİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ARKADASLAR HAZIR NPCLİ FELAN OLAN SW DOSYALARI VAR YA O DOSYALARI İNDİRDİM 45 DAKİKA - 1 SAATE TAMAMLANACAK DOSYALARIM BANA SWYİ KURABİLECEK KİŞİ ARANIYOR SWYİ KURANA ALLAH CARPSIN Kİ İSTEDİGİ YETKİYİ VERECEGİM VALLAHA MSN ADRESİMİ EKLEYİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
alitalhayavuz 13.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Öğrendi ßu Küfürleri xD Mesaj Sayısı : 322 Başarı : 1167005 Rep Gücü : -2
| Konu: Geri: ARKADSLAR HAMACHİLİ SW KURANLAR İÇERİ ACİLLLLLL!!!!!!!!!!!! 9/7/2010, 11:59 | |
| ARKADASLAR BEKLİORUM DOSYALARIM TAMMM SUAN SADECE BANA SW ACARAK TL,SGM VEYA GM OLMAK ISTEYEN ARKADSLARI BEKLIORUM MSN ADRESİM [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] VALLAHİ İSTEDİGİNİZİ YAPACAM VALLAH DİYORUM BAKIN ... | |
|