Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

PvP lerin en iyisiiiiii

YazarMesaj
esadesadesad
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
esadesadesad

Başarı : 230024
Rep Gücü : 0

PvP lerin en iyisiiiiii Empty
MesajKonu: PvP lerin en iyisiiiiii   PvP lerin en iyisiiiiii I_icon_minitime10/7/2010, 18:32

arkadaşlar öncelikle holgeldin iz konu önceden milyonlarca kez açıldı Very Happy biliyorum ama konuyu tazelemek istedim bi TsK yeterli neyse oyundan bahsedeyim azıcık adı LastGame
69 levelden başlıyosunuz adamı açıp girdiğinizde atar sonra tekrar girin 69 level olmuş olursunuz 300-500 nerdeyse herşey çölde düşmekte Düşenler : muharebe - sirius (bu arada +5 tas basabilionuz muho siriusa dönüsüyo ) - yarı - kin - partizan - hayalet yay - büyük şeytan yayı - siam - ruhsuz - zehir - azap - aslan kılıcı - keskin pala - hortlak dişi - orkide çan - sert biçici can - sonbahar yelpazesi - antik can - mutluluk yelpazesi - kurtuluş yelpazesi vs. vs. yoruldum bühüh adım BigKing Pm atarsanız yardım edebilirim mavi bayrak olmanızı tavsiye ederim oyunun % 70 i mavi sarılar cok ezüq kırmızılar idare eder oyun 7/24 açıktır 7/24 kelimeside yalan deildir vallaha açık nese Linklerde sıra ıhıh ıhıh ıhıh

Anasayfa : www.lastgame.pvpserverlar.com

İndirme : www.lastgame.pvpserverlar.com/down.php

bide ayrıca şifrenizi unuttuysanız şu linkte lazım olcak <<< www.lastgame.pvpserverlar.com/findpw.php >>> adresinden gizli sorunuzu id ve karakter silme kodunuzu yazarak sifrenizi değiştirebilirsiniz . Konuyu vallaha ben anlattım alıntı yapcaksanız esadesadesad tan alıntıdır diyin lütfn

PvP lerin en iyisiiiiii
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-