arkadaşlar öncelikle
iz konu önceden milyonlarca kez açıldı
biliyorum ama konuyu tazelemek istedim bi TsK yeterli neyse oyundan bahsedeyim azıcık adı LastGame
69 levelden başlıyosunuz adamı açıp girdiğinizde atar sonra tekrar girin 69 level olmuş olursunuz
nerdeyse herşey çölde düşmekte Düşenler : muharebe - sirius (bu arada +5 tas basabilionuz muho siriusa dönüsüyo ) - yarı - kin - partizan - hayalet yay - büyük şeytan yayı - siam - ruhsuz - zehir - azap - aslan kılıcı - keskin pala - hortlak dişi - orkide çan - sert biçici can - sonbahar yelpazesi - antik can - mutluluk yelpazesi - kurtuluş yelpazesi vs. vs. yoruldum
adım BigKing Pm atarsanız yardım edebilirim mavi bayrak olmanızı tavsiye ederim oyunun % 70 i mavi sarılar cok ezüq kırmızılar idare eder oyun 7/24 açıktır 7/24 kelimeside yalan deildir vallaha açık nese Linklerde sıra
Anasayfa :
www.lastgame.pvpserverlar.comÜyelik :
www.lastgame.pvpserverlar.com/reg.phpİndirme :
www.lastgame.pvpserverlar.com/down.phpbide ayrıca şifrenizi unuttuysanız şu linkte lazım olcak <<<
www.lastgame.pvpserverlar.com/findpw.php >>> adresinden gizli sorunuzu id ve karakter silme kodunuzu yazarak sifrenizi değiştirebilirsiniz . Konuyu vallaha ben anlattım alıntı yapcaksanız esadesadesad tan alıntıdır diyin lütfn