Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Stiff Mt2 Deutschland Pvp Server

YazarMesaj
trojan59
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
trojan59

Başarı : 196034
Rep Gücü : -20

Stiff Mt2 Deutschland Pvp Server Empty
MesajKonu: Stiff Mt2 Deutschland Pvp Server   Stiff Mt2 Deutschland Pvp Server I_icon_minitime11/7/2010, 09:17

Evet Kardeşlerim benim oynadığım bir server.Şöyle diyeyim ben denizciyim.Uzak yolda gemiye gittiğimde 2-3 ay olmuyorum.Tabi oyun beni öyle sardı ki Turkcell Vınn aLdım .. Tabi Alman modelini Almanyadan bağlanıyorum Smile Oyunu daima oynuyorum bir sardım mı hayatta kalkamıyorsunuz başından.Kasmak ne zor ne kolay .. Lvl almak kolay ama ben 97 Levelim ismim SuVaRi geldiğinizde bana pm atınız Ben 7/24 online ım bazen pazar açıyorum o zaman yazamam Neyse gelelim linklere Smile

Anasayfa: http://www.stiffmt2.net/

Şimdi arkadaşlar bu site bilgisayara göre değişiyor üyelik alımı felan anlatacağım şimdi stiffmt2.net e girdiniz ben Server1 deyim sizde server1 e gelin server2 de hayat yok Smile Registirieren yazan yerden kayıt olacağız ..

Benutzername : ID

Passwort : Şifre

Passwort wiederholen : Şifre Tekrar

LöschCode :Karakter Silme Kodu

Eğer client ini indirmek istiyorsanız HowToPlay yazan yerde en aşağıda kraliyetli bir kadın var ona tıklayıp indiriyorsunuz.

Olmadı Serkan abi hiç indiremem onu uğraşamam diyorsanız MC:188.165.212.16

Bu arada ismim Serkan arkadaşlar Herkese iyi oyunlar Bekliyorum ^^

Stiff Mt2 Deutschland Pvp Server
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hem Emek server Hemde WSlik Server Arayanlar Yeni Hamachisiz VPS server coolblack