Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim

3 posters
YazarMesaj
pskomaggie
10.Seviye Üye
10.Seviye Üye

Başarı : 872080
Rep Gücü : 8

GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim Empty
MesajKonu: GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim   GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim I_icon_minitime16/7/2010, 06:06

Sevgili TL Oyun KurucuLari

Ben Burak Yas 17 Yaklasik 9 10 Saat PC Basindayim Sabah 08:00 Da PC Deyim Hafta Sonu Fazla Kalamiyorum PC De Daha Önce 6 Sw De GM Lik Yaptim GM Komutlarinin Hepsini Biliyorum Unuttugum Zaman GM KomutLarina Bakiyorum Ama Lazim Olanlari Biliyorum..

Eger Güvenilir İsini Yapacak GM Ariyorsaniz Ben Burdayim Sadece Msn Ekleyip Konusmaniz YeterLi...

MSN Online : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Her Dediginizi Yapip Kurallara UYMAYA Hazirim...!
hacker1141
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
hacker1141

Başarı : 60001
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim   GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim I_icon_minitime16/7/2010, 09:01

Benim Server'de Alırdım Ama +18 Alamıyom büyü seneye GeL Kardeş... server 7 Bin kişilik 2 Sene Anlaşalı İstersen usr olarak gel Very Happy
hacker1141
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
hacker1141

Başarı : 60001
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim   GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim I_icon_minitime16/7/2010, 09:03

Peki GeL Server're Alcam +1 Yaştan birşey olmaz... benle iletişime geç... Beni Bul... [Ga] OlaraK Görevine Basla... Görevin Evetler.'de .. Bas komutansın.. evetleri sen yönetcen..
ecobella
16.Seviye Üye
16.Seviye Üye
ecobella

Nerden : Nerden Geldiğin Değil Nereye Gittiğin Önemlidir Yigen!Bunu Sakın Unutma.!:.!!:!!
Başarı : 712126
Rep Gücü : 90

MesajKonu: Geri: GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim   GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim I_icon_minitime16/7/2010, 11:45

acker1141 bende tecrübeliyim baya bi online olurum ga lık ya da sgm lik uyar bana eventleri çok iyi billirim 19 yaşındayım
http://www.byturkmmt2.tr.gg
ecobella
16.Seviye Üye
16.Seviye Üye
ecobella

Nerden : Nerden Geldiğin Değil Nereye Gittiğin Önemlidir Yigen!Bunu Sakın Unutma.!:.!!:!!
Başarı : 712126
Rep Gücü : 90

MesajKonu: bu da msn im   GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim I_icon_minitime16/7/2010, 11:46

ekinkiyak@hotmail.com
http://www.byturkmmt2.tr.gg

GM ArayanLar Girin Tecrübem Var Yaklasik 9 10 saaT Onlineyim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-