Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum

3 posters
YazarMesaj
slm1998
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
slm1998

Başarı : 209982
Rep Gücü : -20

LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Empty
MesajKonu: LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum    LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  I_icon_minitime17/7/2010, 09:13

DEDİĞİM gibi Local server kurmak istiyorum ama yapamıyorum yani beceremiyorum bana beleşe yardım amaçlı pvp server kurmak isteyen arkadaşlar lutfen yardım. Yardım eden gişiti Gm Ypıcam Lutfen Siteyi Ben Yparım lutfen LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  Icon_redface
utkucuk5
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
utkucuk5

Başarı : 10000
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum    LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  I_icon_minitime17/7/2010, 13:41

Msn ver hallderz tw den Wink
slm1998
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
slm1998

Başarı : 209982
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum    LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  I_icon_minitime17/7/2010, 13:45

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
xxmanqaxx
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
xxmanqaxx

Başarı : 121001
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum    LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum  I_icon_minitime17/7/2010, 14:51

server kurunca kaç para gidiyorr

LOCAL server kurmak için bir babayiiğit ariyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Local Server Kurmak + Hamachi
» Local Server Kurmak + GM Olmak + Hamachi