Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Fatum Online / Çocuklardan sıkılanlar...?

YazarMesaj
Fatum
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Fatum

Başarı : 3
Rep Gücü : 0

Fatum Online / Çocuklardan sıkılanlar...? Empty
MesajKonu: Fatum Online / Çocuklardan sıkılanlar...?   Fatum Online / Çocuklardan sıkılanlar...? I_icon_minitime18/7/2010, 10:12

Fatum Online / Çocuklardan sıkılanlar...? Metin2

Merhabalar,

Server Adı: Fatum M2

Sitemiz: http://www.fatum.tk

Biraz serverimizden bassedelim; Öncelikle PVP nin tadını almak için itemleri sadece 1-48 lv. zırh ve silahları satışa sunulduki PVP ateşinin tadı çıksın.Level sınırı 99 ve + basarken item istiyor.Yani bu sefer pazardan kraliyet alan değil bileğinin hakkı ile çelik düşüren item dizen kazanıyor bu yarışı...

Takım:

Mavi Bayrak: [TL]Fornaks
Sarı Bayrak: [TL]Sentinus
Kırmızı Bayrak: [GA]ParaDoKs

[SIZE="4"]Bu arada ilk 99 level olan üyemize KRALİYET HEDİYE EDİLECEKTİR..!!![/SIZE]

Serverimiz 7/24 açıktır.Lag oranı %0 Drop oranı %1000 dir...Saç stilleri için özel NPC miz vardır.Efsunlar 0K dır.Bu arada lütfen GM lerimizden item isteğinde bulunmayalım...!!!

[SIZE="6"]FATUM M2[/SIZE]

Fatum Online / Çocuklardan sıkılanlar...?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fatum Mt2 Gelll
» TEK EKSIK ONLINE 45 ONLINE VAR HERSEY GUZEL AMA ONLINE AZ GEL EMEKLERININ KARSILIGINI ALBEYAZ ZIRHLI