Cinsiyet : Nerden : NeReye (: Mesaj Sayısı : 19 Başarı : 80005 Rep Gücü : 0
Konu: Hamachi Servera Nasıl Girilir? Resimli anlatım 18/7/2010, 12:35
Hamachi Servera Nasıl Girilir? Resimli Anlatım Herkez hamachi server die konu açıyor hiç düşündünüzmü bu hamachi nedir bilmeyen varmı die işte ben o bilmeyenleri düşünerek bu konuyu açma gereğini duydum
Adım 1 : Tavsiyem hamachi Serverlere girmek için Ayrı bir klasöre packsiz mt2 yi kurun. (hiç Pack Yükelenmemş Olucak) Admın 2 : Vericeğim Mc Seti Packsiz Mt2 nin İçine Atın.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adım 3 : En Önemli Şey hamachiyi bilgisayarımıza indirip kuruyoruz..!!! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adım 4 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herhangibir hamachi private server buluyıruz. Örnek Veriyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 5 : Hamachimizi Açıyoruz ve verilen adreslerden birine giriyoruz.
Ağımız Doluysa BöyLe Bir Hata Alıyoruz. Pes Etmek Yok Tüm Ağları Sirayla Deneyin 2-3--4-----
Son Olarak Sura Resmine Tıklayarak Oyuna Giriyoruz...
Sorulara Her Zaman Açığım..
Alıntıdır...Ama bazı yerlerını ben duzenLedim..
®ap 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Antalya Mesaj Sayısı : 21 Başarı : 31002 Rep Gücü : 0
Konu: Geri: Hamachi Servera Nasıl Girilir? Resimli anlatım 20/7/2010, 06:22
abi yapıorm bn bunları ama tam oyuna gircekken granny2.dll hatası werio onu nasıl çözücez
cengiz21gs 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : NereyE xD Mesaj Sayısı : 100 Başarı : 159789 Rep Gücü : 780
Konu: Geri: Hamachi Servera Nasıl Girilir? Resimli anlatım 20/7/2010, 07:26
S
®ap 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Antalya Mesaj Sayısı : 21 Başarı : 31002 Rep Gücü : 0
Konu: Geri: Hamachi Servera Nasıl Girilir? Resimli anlatım 21/7/2010, 04:07
bu granny2.dll dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı hatası nasıl çözülür yha bilgisi olan warmı